Не знам што ќе беше ова проиклетство.
Четврти пат сезонава (еден гол за да го поминеме Бате во фудбал, еден гол за да го минеме Магдебург, еден гол за да дојдевме до пенали со Загреб, еден гол за да дојдевме до пенали во саботата).
Неверојатно како среќата постојано ни го врти грбот во решавачките мечеви

Мада додуша ништо не заслуживме од последниов меч.
Срамота е да не можеш сда победиш ЕДНА ПОСТАВА на противничка екипа, па ако сака нека се и 7-те најдобри ракометари во светот, особено кога играш пред пеколна атмосфера, пред твоја публика.
Да стигнеш водство од 6 разлика, и на 10 минути пред крај да имаш ерупција на трибина, и исклучување на најдобриот противнички играч до ти моменти, И ДА ЗАГУБИШ треба само да земеш и да се фрлиш во Вардар.
Ванчо Димовски да ти ја земе титулата ебате ццц
Се разбрани наркосот во саботата и одма се виде разлика, али нема шанси вака да брани на два пати

И нема шанси нашите голмани да имаат толку слаб ден повторно.
Даскаловски човече

Само по една топка фатија, Милиќ фати зицер на Алушевски при крај, и Даскаловски една топка на Батиновиќ фати во претпоследниот напад.
И секоја одбиена топка кај нив падна, нема теорија повторно истото да се случи.
Статива од последен зицер, Рајковиќ промашува решавачки пенал, Јовчевски одново МИСТЕР ТРАГИЧАР со утнат зицер... И после зошто не играле Македонските играчи. Играј ги ако сакаш да те заебат на крај

Мене искрено ме загрижува Никола Маркоски. Он многу ни фалеше во одбрана, тотално отсутен, изгледа заиграле парите, како лани со Додер што ни направија.
Во одбрана Марковиќ слабо чуваше, сто пати му избегаа, а за воља на вистината и многу покорпулентните Абутовиќ и Драгаш ги немаше за да затворат на време. Плус Ракчевиќ а потоа и Димовски ни направија хаос на 7-те метри... Тотално недозволиво.
Нека им биде ова една голема лекција за во иднина, и нека не влагаат така лагано во решавачкиот меч.
Мање више купот отиде и не е толку битен, ама ако ја испуштат шансата за првенството нека се убијат.
Место противниците да играат усрани во Кале, нашиве паѓаат под притисокот
А видовте ли педерчињава која глума ја мавнаа уште од почеток и одеа на тоа да има инцидсент за решавачкиопт меч да го играме без публика?
Комедија жива, имаш обичен дуел меѓу Карачуиќ и Вугринец, и одеднаш цела клуупа на Металург скока на записничка маса и трга во терен, во стилот АЛОО ГЛЕЈ ШТО МУ НАПРАВИ

Георгиевски глумец човече, по секој дуел 5 минути лежеше на терен

Судењето беше одлично, со мала замера што можеше и МОРАШЕ да го казни Станиќ за циркузот во првиот дел.
Срамота за играч од таков калибар, не е ни чудо што не го земаат посилниве Европски тимови. Џабе техника кога во паметот е забеган.
Да се врти кон публика да изиграва кловн 5 минути, да се осмели да фрли со упаљач накај обична публика?
Ајде ајде се собиравме за овој меч дека знаевме што не чека ако има инцидент, ама во решавачкиот меч не се свесни каков пекол ќе ги чека.
Мило ми е што уште толку ја напалија атмосферата
Негоооо јас веќе ги смислив сите ритуали (воглавно од кога бев мал ми останале во сеќавање

) што ќе ги направам тој ден за да се скрши малерот:
1.Кога ќе мијам лице ќе го измијам 5 пати. Секоја страна од вилицата ќе ја четкам по 25 секунди.
2.Пред да тргнам за на утакмица ќе ја пуштам Раце горе од САФ.
3.На излагање од двор, првата скала во дворот ќе ја качам и симнам 5 пати.
4.Ќе се ишишам во понеделникот од неделата кога играме
5.И во црква ќе отидам после сто години. Пошто не иде ова вака
После 15 години ќе ги однесам во црква свеќите што ми ги дале кога ме крштеваме
6.Со досегашната "среќна" маица загубивме
Заборавив декасо нив победуваме кога носам маица во нивните бои
Така да ќе носам сина маица. Можно е и дресот Депортиво (јебеш ултрас правила битно да тепаме у пм), ем е сино бел, ем ќе им кобам нив, ем секогаш ми нсоел среќа
Ако и тогаш не победиме...