Фан клуб - РК Вардар

55 минута
HRK Izviđač Mi Grupa - RK Vardar PRО
(20:30)
Градимир Чаневски одличен 10/21

На крајот комотни 13 разлика, 21-34.
Сме играле во следниов состав: Милиќ (4 одбрани), Чаневски (10 одбрани), Ојлески (2 гола), Маркоски (1 гол), Стоилов (1 гол), Драгаш (5 гола), Кукоски, Раковиќ (4 гола), Петриќ (3 гола), Јовчевски (2 гола), Марковиќ (2 гола), Лазаров (7 гола), Рајковиќ (3 гола) и Абутовиќ (4 гола).
Пак не играл Карачиќ.

На крајот комотни 13 разлика, 21-34.
Сме играле во следниов состав: Милиќ (4 одбрани), Чаневски (10 одбрани), Ојлески (2 гола), Маркоски (1 гол), Стоилов (1 гол), Драгаш (5 гола), Кукоски, Раковиќ (4 гола), Петриќ (3 гола), Јовчевски (2 гола), Марковиќ (2 гола), Лазаров (7 гола), Рајковиќ (3 гола) и Абутовиќ (4 гола).
Пак не играл Карачиќ.

Имаше некаде изјава од клубот дека без Даскаловски и карачиќ ќе играме.

Имаше некаде изјава од клубот дека без Даскаловски и карачиќ ќе играме.

Да, да.. знам.. Карачиќ е се уште повреден, а Даскаловски чека исписница од Ловќен. Можда претерувам со оптимизмот, ама мислам дека со нив двајца, ќе ја вратиме титулата под Кале.

Како бев нервозен после фудбалот реков и ракомет ако сме изгубиле бришам акаунт на кајгана :icon_mrgr:
Се уклучувам гледам си ме означил во темава, си викам сто посто сме изгубиле :icon_mrgr:
Добро е, лесна победа била на крај.
И без Карачиќ и Даскаловски. Игор е повреден, за Злате знаеме...
Бар Столе влегол во игра :D
Една пречка е помината (y)
Сме ги избушиле од лев бек Лазаров 7 гола, Драгаш 5 = 12 гола од лев бек.
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 21:21 ---
Абе ние се заебаваме со Ловќен, ама пред некој ден Нексе-Ловќен 29-30 o_O
Сите екипи тепаа, Мешков кај Борац, ние кај Извиѓач, Татран дома со Ловќен, Металург со Слога. Нексе дефинитивно отпаѓа, пак ќе речам Ловќен не ми се верува да изсдржи до крај, така да еден од нас или Татран паѓа.
Или можеби Загреб? :icon_mrgr:

Табелата во моментов е:

1.Брест Мешков 28 (13 меча)
2.Металург 27 (13 меча)
3.Вардар 26 (13 меча)
4.Загреб 26 бод (13 меча)
5.Ловќен 23 (13 меча)
5.Нексе 22 (13 меча)
7.Татран Прешов 22 (13 меча)
8.Извиѓач 9 (13 меча)
9.Борац 7 (13 меча)
10.Слога 0 (13 меча)

До крај:
Татран-Вардар (27.02)
Борац-Вардар (02.03)
Вардар-Нексе (10.03)
Металург-Вардар (19.03)
Вардар-Ловќен (23.03)

Загреб-Борац
Нексе-Загреб
Загреб-Металург
Ловќен-Загреб
Загреб-Брест Мешков

Ловќен-Металург
Металург-Брест Мешков
Загреб-Металург
Металург-Вардар
Извиѓач-Металург

Брест Мешков-Нексе
Металург-Брест Мешков
Брест Мешков-Ловќен
Брест Мешков-Слога
Загреб-Брест Мешков

Татран-Вардар
Татран-Извиѓач
Слога-Татран
Борац-Татран
Татран-Нексе

Следната среда е да се биде или не, директен дуел :)
Ако изгубиме, ќе биде тешко нас до крај пошто Татран има прелесен распоред...

видов многу сте загрижени за мечов па затоа ви постирав тоа дека овие се пред распад :)

видов многу сте загрижени за мечов па затоа ви постирав тоа дека овие се пред распад :)
Арно ти си постира ама касно видов и блокирана беше во сите кладилници освен во бет сити ама со 9 хендикеп :)

Како некој и за момент можел да помисли дека во Босна ќе се вратиме со било што освен двоцифрена победа ??

TheTrooper никогаш не ги потценувај противниците и не си пишувај 3 бода пред време :icon_mrgr:

Иначе незнам колку е точна листата на стрелци, ама гледам ни Прибак не играл. Ако не играл Прибак, не играл ни Карачиќ ондак кој ни бил среден бек? :D
Абутовиќ можеби? 4 гола дал :icon_mrgr:
Ниту Лазовиќ не играл...

TheTrooper никогаш не ги потценувај противниците и не си пишувај 3 бода пред време :icon_mrgr:

Иначе незнам колку е точна листата на стрелци, ама гледам ни Прибак не играл. Ако не играл Прибак, не играл ни Ракчевиќ ондак кој ни бил среден бек? :D
Абутовиќ можеби? 4 гола дал :icon_mrgr:
Ниту Лазовиќ не играл...
:icon_mrgr:
Иди легни си бе :pos:

Jesus, која утка од Карачиќ до Ракчевиќ хахахахаха
ШТО МИ Е???
Ти ебам Џиџито, ми ги скина нервите денеска :icon_mrgr:

Последниве 5 кола секое коло ќе има по 2-3 дербија помеѓу првите 6 екипи.Татран има само 2 неизвесни меча со Вардар и со Нексе од кој мора и двата да ги изгуби.Босанциве чисто сумњам да им земат некој бод.

Последниве 5 кола секое коло ќе има по 2-3 дербија помеѓу првите 6 екипи.Татран има само 2 неизвесни меча со Вардар и со Нексе од кој мора и двата да ги изгуби.Босанциве чисто сумњам да им земат некој бод.
Нема шанси да изгубат од Нексе на домашен, освен со нас утакмицата другиве им се гола вода, што значи ќе имаат скор 5/5 ако не тепаат.
Ако изгубиме од Татран имаме само една опција до крај, а тоа е да ги добиеме сите мечеви. Но гостуваме во Автокоманда што скоро сигурно ќе значи пораз...
Е тука веќе, останува само да се молиме Загреб да изгуби два меча. Има шанси да изгуби од Металург сред Загреб, и останува да се молиме Брест Мешков да го тепа Загреб сред Загреб или Нексе да се надминат себеси и да ги добијат во Нашице.
Со еден збор, изгубиме ли од Татран, прилично сме готови :icon_mrgr:
Ако го добиеме Металург во Автокоманда може да се случи они да не влезат во фајнл фор.
И они имаат незгоден распоред истотака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom