Фан клуб - РК Вардар

Како може бе 2 разлика за помалце од 2 минути да потрошиш ај објаснете ми ве молам.

Загреб ги продаде веќе втора година по ред главните играчи, се наупнија пари сега составов им е скоро целосно непознат.

Ne im e bas celosno nepoznat ali so pogolem broj mladi igraci;)

штета нерешено леле колку ми е кривоооо ааааа ту се изнервирав
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:32 ---
зашто не пишува крај зашто стои 60?

Pa pizda mu mater imavme cista pobeda u ruka i na kraj mora da se zadovoluvame so nereseno.... Pa do koga vaka be!?! Koga vise ja imas pobedata vo raka zgrapci ja!

Доро сега и кога ќе се смират страстите и ова е одличен резултат кој ни дава право да се надеваме на успех во домашно првенство и во европа.

Доро сега и кога ќе се смират страстите и ова е одличен резултат кој ни дава право да се надеваме на успех во домашно првенство и во европа.

Se e toa ok... I bez ovoj natprevar znaevme deka sme jaki i deka ke se borime za titula i doma i u SEHA, ama koga imame sansa da pobedime treba toa da se koristi... Sakam da go vidam Zagreb na kolena u nivna arena:D

Леле еј, доаѓам домна и гледам нерешено одлично си викам, и испадна сме имале победа во рака :eek:
Али сепак.... сезонава МОРА ДА НАГАЗНЕМЕ :sneaky:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:43 ---
Аууу Прибак 5/5, се враќаме јако :icon_mrgr:

Se e toa ok... I bez ovoj natprevar znaevme deka sme jaki i deka ke se borime za titula i doma i u SEHA, ama koga imame sansa da pobedime treba toa da se koristi... Sakam da go vidam Zagreb na kolena u nivna arena:D

Добро сега таков им се погодил денот на неколку играчи што можеле и подобро да играат и да дојдеме до победа. Ама подобро да ги победиме во фајнл фор ако се сретнеме тогаш со нив отколку сега :)
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:41 ---
Море сме можеле да изгубиме последниот напад го имал загреб :D

Goluža razočaran nakon Vardara: "Vidi se da nam nedostaje jakih utakmica"
Zagreb imao zadnji napad i nije ga iskoristio, trener Slavko Goluža bio je ljut i vidno razočaran pruženim od strane svoje ekipe, ali je i istaknuo da je rezultat zaslužen i da je bilo dobrih stvari u igri njegovih mladih Lavova...

http://www.hrsport.net/vijesti/4473...dara-vidi-se-da-nam-nedostaje-jakih-utakmica/
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:45 ---
Изјава на Вујовиќ -

Veselin Vujović, trener Vardara je dodao:

- Sviđa mi se ova nova momčad Zagrebaša, čak i više nego ona koja je igrala prošle godine. Mi smo odigrali dobro. U Zagrebu nitko ne može biti favorit, pa nismo bili ni mi, što nam je donijelo rasterećenje. Teže će nam biti protiv Zagreba u Skopju gdje ćemo mi biti favoriti.

http://www.vecernji.hr/sport/rukome...rom-kljucni-igraci-trebaju-vise-clanak-456124

Супер лига-жени
ЖРК Вардар СЦБТ -ЕЛ Коритон-Кратово 40 - 15.
Висока победа на Вардарки,да напоменам дека Вардар на овој меч играше со вториот состав,добра игра на младите ракометарки од школата на Кастратовиќ .

Во сабота сите на Кале! И ширете на фејс и сегде кај што можете... Да биде пуна салата у сабота! Вардар!!

За 30 најсреќни фанови ќе има по една маица од РК Вардар (незнам точно за што се работи:D).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom