Значи Резничек и Араповиќ биле или не ???????Не е битно од каде,битно е дека се точни![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Резничек и Араповиќ биле или не ???????Не е битно од каде,битно е дека се точни![]()
Вардарци сметаат дека на мечот не можеле да се борат против се', грубата игра, провокациите и ненормалните услови за игра, откако пред самиот меч се расипа семафорот, а во салата имаше повеќе гледачи од места, па се појави кондензација на паркетот и имаше многу лизгање и можност за повреди. Овој пат Металург не дозволи да се повтори епизодата од ланската сезона кога на последниот дуел во Автокоманда, Вардар победи.
- Ист пречек ќе има и Металург во СРЦ „Кале“. Ви гарантирам дека ваков и полош пречек ќе има во Кале. Бев тука три години, семафорот работи перфектно, не знам зошто сега не работи. Да мислам дека има нешто заткулисно, но на тоа наведуваат работите. Може да се бараат виновниците за поразот, но ние сме најголеми виновници што загубивме. Далеку од готово е во првенството - изјави Борко Ристовски, голманот на „црвено-црните“ кој по одличното прво полувреме со девет одбрани, во второто имаше само три успешни интервенции.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=0A17E524A77DF84E8D919C65272AB222
Чекав само да помине одреден период и да заклучам дека дефинитивно бев во право со моите претпоставки !
Кога викав дека овој тим не е во ред, бев нападнат да не речам вербално дека сеуште било рано што и да се каже !!! Тимот е катастрофален благодарение на ЉУБОМИР САВЕВСКИ, кој не гледа квалитет...не го цени квалитетот на одредени играчи па не им дава минутажа туку форсира некои трети кои едвај се снаоѓаат со топката. Некои, за него, не симпатични играчи не го добија тоа што го заслужуваат и можат со право да апелирам да дојде до негова замена под итна постапка....!!! Ова е катастрофа, само знае да седи на клупата и да ПЦУЕ !!!!! НИШТО друго не знае !!!! СТРАМОТА; СТРАМОТА; СТРАМОТА .
EDIT:
П.С. а и прочитав погоре дека Александар Ангеловски потпишал за Куманово????? :nesvest:
Па како можеа бре ц ц ц цццц ... Квалитетен, млад играч !!!!!!!!!! Немам зборови со кои би го искажал моето незадоволство :nenene:
Да си кажам дека нема никого да бранам ама ќе дадам свое мислење со оглед на тоа што го имам прочитано за играта на Араповиќ, а и бидејќи мислам дека не е праведно вината да се префрла само на еден играч.. Согласна сум дека имаше грешки ама кој игра и греши, со таа минутажа што ја имаше во напад изигра солидно и даде 3 гола, а скоро цел натпревар беше во одбрана и не беше нималку лош, баш напротив. Спротивно на тебе мислам дека сеуште не покажал што знае и умее, со тек на време се надевам и тоа ќе биде..Како и да е, имам добиено заклучок дека Савевски не одбира играли според нивниот квалитет. Верувај ако беше се реално во Вардар, и се се сведуваше само и само на квалитетот, тактитката на играчите како Вардар екипа немаше да има. Имам стекнато мислење дека Савевски ги дели играчите на симпатични и помалку симпатични за него така да, некои кои спаѓаа во втората категорија си ги собраа парталите и си побараа други клубови... Тоа не е реално, во Вардар, како што е во Металург. Тие се концентрирано јака екипа, сложна, со помалку темпераментен тренер кој подеднакво гледа на сите играчи. Во Вардар многу играчи добија незаслужено место. За Надовеза ,Продановиќ па и Режничек се сложувам ама никако не се сложувам за Араповиќ. Оддалеку се препознаваат ситните грешки кои постојано ги повторува а тоа на Вардарци ги чини бодови... Сите ќе се уверите дека и овој пат повторно ќе испаднам во право. Не дека сакам да го прикажам тој играч во лошо светло, ама ако имаш доволно искуство во оваа сфера ќе знаеш уште подобро процениш како стојат работите...за жал.
Na Rakcevic ne mu stoi dresot, tapa steновите дресови на вардар ми изгледаат некако многу шарени како кловнови на маскенбал
![]()
![]()
Иди испиј млекцето бе и легни си ај. Ќе те кара учителката сабајле ако касниш на школо....Na Rakcevic ne mu stoi dresot, tapa ste
веќе заспал кутриот...Иди испиј млекцето бе и легни си ај. Ќе те кара учителката сабајле ако касниш на школо....
Уште не ми е јасно како можевме Алушевски да го пуштиме само така да си замине....![]()