Фан клуб - РК Вардар

Uste pa na divi kovceg ke mu vadele hahha 1 razlika sepak najslatkata pobeda :)
реков очекувајте изненадување...
ама имате пари плаќате и победвате
10+ пенали за вас!!!
ах за малце ќе го јадевте ај наредниот пат

pak sudiite ke ni dadat so se sekiras :) a za iznenaduvanjeto znaev samo koa ti pisav na profile sakav sam da mi kazes :)

Ги знаеме тие фори со судијата како тоа секад сјебува работа.Свати Вардар се појаки и крај.Викајте си спонзори бе шо да ви кажам и ќе бидете појаки.Па нормално дека еден играч ќе зема колку цел тим кога нашите играчи се 10 класи подобри од вашите.
нема да се мешам само ке кажам за тие фори со судијата на 3минути и 2 разлика за Пелистер нас ни исклучват двајца играчи во рок од 10секунди па процени шо напраја судите:toe:и за посетеноста на крај краева беше среда па ко ке соберите дома толку публика да ми јавите

Gleav sliki ocekuvav mn bolje prosecno neso moze da kaze inace pazi na recnik!!!

DECKOTO E NAPALEN DO DASKA MISLI KE MU SE UPICKAM AMA VREDI LI NA PRIMER DA SE ZAMRAS SO NEKOJ KO OVOJ SELJAK???!!! EDNOTAVNO PATI MOMCETO I NEKA NE MU MAVAAT BAN BAR KE SE SMEEME NA KOMPLEXOT STO GO IMA I MN MI E STRAV PROSTO NEZNAM SO DA PRAVAM:kesa::vozbud:

Уф колку било слатко да тепаш еден разлика во последна минута а да губиш цел меч. Мераци :back:

DECKOTO E NAPALEN DO DASKA MISLI KE MU SE UPICKAM AMA VREDI LI NA PRIMER DA SE ZAMRAS SO NEKOJ KO OVOJ SELJAK???!!! EDNOTAVNO PATI MOMCETO I NEKA NE MU MAVAAT BAN BAR KE SE SMEEME NA KOMPLEXOT STO GO IMA I MN MI E STRAV PROSTO NEZNAM SO DA PRAVAM:kesa::vozbud:
Abe selance edno! Jas ako sum selanec ti od Mars si! Po ona denes so se slucvase i tatko ti da bese ke mu iskarase se zivo i divo! Jas sum imal komplex? Pa ti navivas za koj i da bilo skopski tim koga igrat protiv Pelister vo koj i da e sport! Ako ne e to komplex neznam sto e! Clen na CPB,naviva za Vardar kade sto zaedno gusnati navivaat so Family....Aj da ne navleguvam vo tie vodi za da ne navredam nekoj...Aj sea odi napisi se B-Komplex!:smir:

Уф колку било слатко да тепаш еден разлика во последна минута а да губиш цел меч. Мераци :back:
A da izgubis vo posledna minuta? So velis?:smir:

ако ако радвајте се само да те прашам што мислиш дека цел живот михалјо ќе биди прецедател на рфм па и спонзор на вардар да не завршите и вие како бисерот ваш кометал ѓорче
едно да знајш ние сме биле сме и ќе бидеме најдобриот клуб во Македонија оти е гордост да се носи дресот на Пелистер и играат без пари а вашите ѕвезди се :kesa:ај .....

Денес баш ми падна жал за Бранко(Вардар)! Покажува кон публиката дека сме No.1 и за малце тој ќе го кркаше!:helou:

ако ако радвајте се само да те прашам што мислиш дека цел живот михалјо ќе биди прецедател на рфм па и спонзор на вардар да не завршите и вие како бисерот ваш кометал ѓорче
едно да знајш ние сме биле сме и ќе бидеме најдобриот клуб во Македонија оти е гордост да се носи дресот на Пелистер и играат без пари а вашите ѕвезди се :kesa:ај .....

Вас 3 години нигде ве немаше и оп оваа година наеднаш се појавивте и одма најјаки сте во навивање...

Она што го кажав во фудбал за вас, ќе го кажам и овде, а тоа е дека додека сте при врв тогаш се е ок, а кога ќе почнете да губите тогаш цела федерација е против вас...

Викајте скопски п*чки и едноставно дркајте и уживајте во тој момент, а ние ќе уживаме во победата :helou:

Нашите ѕвезди се катастрофа?
А кога играат за репрезентација ти чинат нели?:tapp:
Кај бе вие најдобар клуб.Свати дека сме појаки и да ни помагаат судиите и да не ни помагаат.Вие сте светлосни години зад Вардар и Металург.

Нашите ѕвезди се катастрофа?
А кога играат за репрезентација ти чинат нели?:tapp:
Кај бе вие најдобар клуб.Свати дека сме појаки и да ни помагаат судиите и да не ни помагаат.Вие сте светлосни години зад Вардар и Металург.

Абе брат остај ги, гледаш дека тие не гледаат паљистер да успее, него се надеваат дека Вардар нема да успее и ќе пропадне, патетика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom