Фан клуб - РК Вардар

Големината на еден клуб се гледа и по неговите навивачи, а вардаровите се токму такви....достоинствени, кои знаат да честитаат победа и причината за поразот да ја бараат само во своите редови. Има разлика.
Дај бе не туку треси зелени и генерализирање , се вие достоинствени дрн дрн, еден тон коментари на социјални мрежи имаш дека судиите биле криви.
И тука на форумот дел секогаш нешто друго му е криво дел честитаат.

И дај со тоа пропагандата намали малку инаку да ... Има Разлика ... Миленко ти ли си ...

Attachments

• IMG_20251212_010022.jpg
    IMG_20251212_010022.jpg
    116,3 KB · Прегледи: 51
Ѓоргоновски колку ефтино не провоцира во колумнине негови, не знам кој му е проблемот. Не знам колку сте забележале ама постојано во неговите текстови не нарекуваше "двократниот", без да не именува на друг начин во ниту една прилика. Конечно некој му изреагирал од нашите, сам си пишал во колумната и сега не нарекува РК Вардар 1961 :LOL:. Демек еве полното име ви го користам, со спомнување на годината ко некој нов обид на провокација, на ниво на лошиот хумор од битолска страна.

Ѓоргоновски колку ефтино не провоцира во колумнине негови, не знам кој му е проблемот. Не знам колку сте забележале ама постојано во неговите текстови не нарекуваше "двократниот", без да не именува на друг начин во ниту една прилика. Конечно некој му изреагирал од нашите, сам си пишал во колумната и сега не нарекува РК Вардар 1961 :LOL:. Демек еве полното име ви го користам, со спомнување на годината ко некој нов обид на провокација, на ниво на лошиот хумор од битолска страна.
Истото сме го коментирале баш со екипава, ненормално е колкав комплекс има од Вардар, како да е битолчанец се понаша хехе :pos:

Se ubavo, ama desen bek ni treba ocajno. Nekoj pogore spomna Franz Semper mu istekuva dogovor vo Leipzig, imaat 2 desni beka i ide uste eden.
Ili Einarsson od Gummersbach. Vo Gummersbach ide Kay Smits od sledna sezona, ovoj sekako ke bide vtora opcija, a isto ima dogovor potpisano do leto 2026. Mozda za Franz Semper e poizvodlivo poso Leipzig e na pat kon vtora liga, ama pa vo Gummersbach ide najjakiot desen bek u svet (spored mene).

Ne e greska isto da se proba da se donese Toto na piker od Pik Seged, Jankovski e prosecen piker, a i Mecka ke treba da odmara. Toto e zivotno
Гледав на Јутјуб од снимки од Семпер ако стварно си оди би било големо засилување доколу дојде во Вардар. Ама мислам дека би дошол доколу игра Вардар ЛШ. Него што стана со голманот што игра за Словенија .Ќе го донесат ли?

Додека има јака Бундеслига, никогаш нема да видиме Германци во Вардар, не се надевајте џабе.

Ние во најдобрите години не успеаавме Германец или некој Скандинавец да донесеме, не па сега.
Диско е само исклучок, ама за него подоцна се испостави дека всушност е поголем Балканец и од Балканците.:D

Дојде и Коиј во некоја кратка авантура и брзо си замина, со оглед на случувањата тука, верувам дека и не сме му останале во некое најдобро сеќавање.

Се знае ние од каде може да пазариме, главно од екс ју држави, некоја циганарија од Тунис, Египет и околината, во последно време и Јапонија и Полска влегуваат во игра, се останато што е од другиот крај на Европа, а во државата е популарен ракометот(Германија, Австрија, Швајцарија, Шведска, Данска, Норвешка, Исланд, Фарски Острови) во старт отпаѓа од игра.

Последно уредено:
Мислам дека не е баш толку црно. Со добар буџет (далеку повисок од овој што го имаме моментално), добра „прича“ и организација, мислам дека би можеле да донесеме играч од била која националност. Сега, не зборувам за играчи од калибарот на Гидсел, Мем, Ремили... врвни играчи, но нешто пристојно би можело да се донесе.

Во ерата на Сергеј, Вардар сигурно ќе можеше да донесе доколку загризаше, особено што во тие времиња германските тимови не беа баш на ова ниво на кое што се моментално. Работата беше што не бевме насочени кон тие пазари, а скандинавските и германските играчи не беа на толкава цена. Шпанија сеуште газеше а, ние имавме шпански стручен штаб и добро искуство со играчите кои доаѓаа од таму. Тука беа и Русите нели како играчите така и газдата и спортскиот директор, како и стандардните балканци.

Секако, тоа не би било воопшто едноставно земајќи во предвид што се претрпе клубот годиниве, сигурно не бие лош глас сеуште.

Who the fuck e Ѓоргон? Што му остана на тој освен да сере кваки по портали и по некад на МРТВ. Тотално небитно чеоече за Вардар кое ги тера оние серка муабети као одредени дегенерици на фејс , дека ние го уништуваме мак ракометот. Јадна фаца.

Го сменија распоредот за ЛЕ. Почнуваме со Бенфика место со Мелсунген.
Ова може и полошо да е.
17 февруари Бенфика гости
21 февруари Алкалоид гости
24 февруари Мелсунген дома

Цела сезона се решава во една недела и тоа одма после рептезентативната пауза.

Го сменија распоредот за ЛЕ. Почнуваме со Бенфика место со Мелсунген.
Ова може и полошо да е.
17 февруари Бенфика гости
21 февруари Алкалоид гости
24 февруари Мелсунген дома

Цела сезона се решава во една недела и тоа одма после рептезентативната пауза.
По мене Европа треба да се стави во втор план, посебно ако се знае колку сме касап систем на одредени позиции. Мислам дека цел фокус треба да се стави на домашно првенство (посебно гостувањето во Автокоманда). Треба да се биде реален дека со овој тим нема што да бараме на дупли фронт, и онака немаме шанси за освојување на ЛЕ.

По мене Европа треба да се стави во втор план, посебно ако се знае колку сме касап систем на одредени позиции. Мислам дека цел фокус треба да се стави на домашно првенство (посебно гостувањето во Автокоманда). Треба да се биде реален дека со овој тим нема што да бараме на дупли фронт, и онака немаме шанси за освојување на ЛЕ.
И ја исто, ако евентуално противникот има стварно лош ден или нема желба да се надигрува онда океј, во спротивно сите можни сили дома насочени.

Дефинитивно. ЛЕ нека биде тренинг, да се освои лигата, за следна сезона веќе знаеме дека има и сила и амбиции да се носат уште играчи, а со самото тоа ако освоеме првенство, идеме и во ЛШ, а со тоа и ќе биде полесно да се донесат поквалитетни играчи. Па здравје од следна сезона, комплетни, да влеземе јако во ЛШ :popce:

Додека има јака Бундеслига, никогаш нема да видиме Германци во Вардар, не се надевајте џабе.

Ние во најдобрите години не успеаавме Германец или некој Скандинавец да донесеме, не па сега.
Диско е само исклучок, ама за него подоцна се испостави дека всушност е поголем Балканец и од Балканците.:D

Дојде и Коиј во некоја кратка авантура и брзо си замина, со оглед на случувањата тука, верувам дека и не сме му останале во некое најдобро сеќавање.

Се знае ние од каде може да пазариме, главно од екс ју држави, некоја циганарија од Тунис, Египет и околината, во последно време и Јапонија и Полска влегуваат во игра, се останато што е од другиот крај на Европа, а во државата е популарен ракометот(Германија, Австрија, Швајцарија, Шведска, Данска, Норвешка, Исланд, Фарски Острови) во старт отпаѓа од игра.
Rusite ne gi otpisuvaj. Chehovski Medvedi imaat dva dobri desni beka, Kamenev i Kotov, ovoj vtoriov e generacija na Borozan, ali gramada od covek, mnogu jak bek bese. Ne znam vo sto forma e sega, a mu istekuva isto dogovorot 26ta.

A za Germancive, go zaboravi Dissinger. Leipzig se spomnuva posto se pred relegacija, mislam deka nema voopsto nisto nevozmozno da se donese igrac od prakticno 2 bundesliga za da igra LŠ. Samo pari treba, pa Rabotnik koa donese Danec trener i igraci da igraat vo ledenana štala, i te kako bi dosle da igraat vo Jane :)

Rusite ne gi otpisuvaj. Chehovski Medvedi imaat dva dobri desni beka, Kamenev i Kotov, ovoj vtoriov e generacija na Borozan, ali gramada od covek, mnogu jak bek bese. Ne znam vo sto forma e sega, a mu istekuva isto dogovorot 26ta.

A za Germancive, go zaboravi Dissinger. Leipzig se spomnuva posto se pred relegacija, mislam deka nema voopsto nisto nevozmozno da se donese igrac od prakticno 2 bundesliga za da igra LŠ. Samo pari treba, pa Rabotnik koa donese Danec trener i igraci da igraat vo ledenana štala, i te kako bi dosle da igraat vo Jane :)
Би дошле, ама пред се да немаат добри понуди од западните лиги, потоа да им гарантираме настап во Лига на шампиони и секако јак кеш. За такво нешто треба многу коцки да се поклопат, и нашиве да работат како треба во менаџерскиот дел.

Питлик го чекаме кога тогаш да дојде! :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom