Фан клуб - РК Вардар

Па уште за врат го фаќа, маме му ебам циганско
Галец е Битолскиот ДЕСОЕЦ кој го хипнотизираше БАКЛАВАТА и ЧИЧО да го промашит пеналот:LOL::LOL::LOL::LOL:
Првото полувреме цело време ТАШНАРЕВИЧИ беа на нивна страна и затоа имаа предност и кога Галец застана на голот пресврт.
0д 57,30 до 59,00 имаа домакините напад ова беше најпасивниот напад во историјата на ракометот ,шах,шаџ,шах, на крајот си добија пеналче ама Ташнаревич паметно три сигнали и времето да се стопират за во случај на одбиена топка да добијат уште една шанса домакините,ама курац....:pos::pos::pos::pos:ем ташната ојде и бодот со нејзе.
За Баклавата, ништо не беше случајно ,отиде на крајот кај Галец и чекаше негова реакција за двајцата да бидат исклучени ама Галец ладен шприцер ,и таму Ташнаревич све слушаше и требаше БАКЛАВАТА да го кркат.
Сега требит ДК да ја прегледат снимката и да си донесат одлука,
Сериозен и нормален клуб одма би го суспендирале.........јас лично не сакам да го казнат сакам да играт против вардар и охрид со него се уште послаби.

Последно уредено:
Poslednive nekolku sekundi so Alkaloid, Bitolcani pokazaa samo kakva mizerija od lugje se, bez nikakov respekt, kultura i maniri

Prvo, Galec, bitolsko dete koe doprva treba da nosi radosti za Makedonskata reprezentacija, vlaga vo konfrontacija so nekoe cigance takozvano Hosni koe e dojdeno vo Bitola od severno africkite pustini

Odgovor na Bitolcanite, lokal patriotite, bese "Galevski picko da ti ebam se". Ama zborime cela sala, ne poedinci

Pa deteto mislam deka samiot ke se otpise od Bitolskite koreni, teska mizerija od lugje. Vakvoto ponasanje od Bitolcani (koe voopsto i ne e neobicno) im ide vo prilog samo na drugite ekipi vklucuvajki i nas, barem znaeme nekad ako bega od Alkaloid deka nema da se vrati doma sigurno. Vo sekoj slucaj zaprepasten sum od glupokjata koja vladee pomegju tolku golema masa na lugje.
Не генерализирај. Битолчани не ги рачунај некои од Баир, Мал Париз, Боримечка, Долно/Горно Оризари, Лисолај, Карамани итн. Овие другар толку виделе од животот само тоа навивањето му е во глата (затоа питбули ги викам) голем дел се тешки пропалици затоа што ги знам и не би ги коментирал понатаму. Па уште кога ќе ми кажи некој дека биле јака публика во Европа. Биле кур јака публика со она вчера на детето што му се случи и го фатија на провокација малку. Среќа Киро интервенираше малку го искара да се смири ама она вчера ќе му остави белег за до крај на кариера да не помисли на РК Работник од 01.07.2026/Еурофарм Пелистер. Тие што беа локал патриоти го изградија Стрежево, Епинал, Копанки, РЕК, а овие само се патриоти на хартија колку да земат нешто.

Хахаххахха е ова мораше да иде овде. Само како доказ за дебилизмот на шурите:ROFLMAO:. Сомнителни луѓе, партиски ботој, новоформирани профили по нерешениот на Работник со Алкалоид, обединете се :ROFLMAO::pos::pos::pos:
Афера од рамките на вотергејт, странски служби се вмешани МИ6, Мосад и кгб, цела вселена е против нив

Афера од рамките на вотергејт, странски служби се вмешани МИ6, Мосад и кгб, цела вселена е против нив
види колку нови профили имат од ко се слушна дека охрид ке бидит втор клуб после вардар,хипер активни се ,едните им се за коментари другите хехециња

Не генерализирај. Битолчани не ги рачунај некои од Баир, Мал Париз, Боримечка, Долно/Горно Оризари, Лисолај, Карамани итн. Овие другар толку виделе од животот само тоа навивањето му е во глата (затоа питбули ги викам) голем дел се тешки пропалици затоа што ги знам и не би ги коментирал понатаму. Па уште кога ќе ми кажи некој дека биле јака публика во Европа. Биле кур јака публика со она вчера на детето што му се случи и го фатија на провокација малку. Среќа Киро интервенираше малку го искара да се смири ама она вчера ќе му остави белег за до крај на кариера да не помисли на РК Работник од 01.07.2026/Еурофарм Пелистер. Тие што беа локал патриоти го изградија Стрежево, Епинал, Копанки, РЕК, а овие само се патриоти на хартија колку да земат нешто.

sto drugo da napisat na najmizernoto selo i ekipa u LS? ako ne kazat i napisat nekoja glupost za publikata ke nema nisto da se napise pa ke izgleda kako da gi ignoriraat a evropjanite znaat ne e vo red da se ignorira zemja koja dala dvokraten evropski sampion.

sto drugo da napisat na najmizernoto selo i ekipa u LS? ako ne kazat i napisat nekoja glupost za publikata ke nema nisto da se napise pa ke izgleda kako da gi ignoriraat a evropjanite znaat ne e vo red da se ignorira zemja koja dala dvokraten evropski sampion.
И тоа ВМРО го намести не знаеш ти :). Среќа што се погодив со некои скопјани колеги па бевме таму. Французите беа како уште еднаш да им се случил атентатот во Марсеј, а Чупиќ како да бил Владо Шоферот. Тоа што јас не го сакам Вардар е друг муабет и тоа од оние за во кафана ама кога игра против секој еден тим надвор е тогаш се навива и за Вардар. Тоа е по некоја македонска логика, а тоа Пелистер-Вардар си е за по дома. Пак ќе напишам немој оние питбули да ги споредуваш со цел град сепак Битола си има нешто градско во неа како и Скопје што има ама има и народ што не видел како е во светот или пак чекаат да ги земат за Асралија (намерно е напишано така) за живот да видат (пак не гледаат ама тоа е тема за друг муабет).

Daleku od toa deka Ckembari ja pretstatuvaat cela Bitola, i deka vo Bitola nema normalen covek. Ama Ckembarite ja vodat atmosferata vo sala a so toa i cela tribina , pa taka po postapkite na mal broj niskointelegentna bagra doagja do toa vo sred Bitola, da se pee protiv (odnosno da se navreduva so psovki) vase bitolsko dete, posto ciganot od Tunis resil da go provocira. Steta sto nema drug vo cela sala da se seti sto se desava i bar da pokusa da spreci takvi skandiranja. Za mizerno da ne zborime, ama spored mene i zalno, ali sepak, seto toa e najmnogu na steta na vasiot tim. A tie pitbulite kako sto gi narekuvas ti, tie sto pratat situacija se svesni deka se samo nekolku maloumni poedinci koi go grdat imeto na cela Bitola so ispadi kako frlanje bakli po neutralna publika vo Jane i sto uste ne, ama za toa tie sami ne se svesni posto od takva bagra ne ni se ocekuva da ima funkcionalen mozok

Не размислуваат за евентуални засилувања на полусезона.Се надевам дека Чупиќ го кажува ова само како про форма и ќе успееме бар да го донесеме тој бразилецот од Војводина , да покрие бар на десен бек.

Не се играчи што ќе прават разлика. Особено не Ѓоргиев. Таман си е за кај Киро. Стојковиќ и Карасманакис ќе бидат одлични пикери, ама не знам колку би достигнале класа да решаваат утакмици. Секако добро би ни дошол некој од нив, ама не е неопходно.
Мене Стојковиќ не ми се допаѓа оти е дупка во одбрана, посебно против Вардар имаше моменти го нема од утакмица - се исклучува, а Галевски би го земал пред сите голмани. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom