Искрено мене не ме радува многу идејата да му се даде на Боре клубот, знаејки го Боре каков карактер е ќе има циркузЌе се врати Столе кога Борко ќе го превземе клубот од Михајло ваљда, вака не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено мене не ме радува многу идејата да му се даде на Боре клубот, знаејки го Боре каков карактер е ќе има циркузЌе се врати Столе кога Борко ќе го превземе клубот од Михајло ваљда, вака не.
Па кажа и Чеупич после утакмицата со Кристијанштад, дека хемијата е одлична..Радува тоа што и покрај заминувањето на Столе пак се гледа убава хемија кај екипата
Солиден десен бек на полусезона тешко. Треба Митровиќ после секоја грешка, заушки да му маваат, за да се опраи малце у тоа глаата,дур е млад, и да почне да игра ко шо треба.Се надевам само на некој солиден десен бек бар за до крај на сезонава, чисто да бидеме конкурентни на таа позиција.
Митро за сега е добар да влезе од клупа да замени некој добар бек на 10 минути , и да учи од него. На послаби натпревари треба да игра и да учи.Се гледа дека нема искуство , ама тоа ќе дојде со време. Треба и повеќе да се увежбуваат и акции за него , да се одработи позиција за негов чист шут или да остане еден на еден, пошо во тие ситуации е најопасен. Иначе кога реков солиден мислев на некој поискусен кој нема да прави смешни грешки и ќе може да ја изнесе сезоната до крај, Нешо типа као Крсманчиќ минатата година.Ваљда сме кадарни да најдеме некој таков.Па кажа и Чеупич после утакмицата со Кристијанштад, дека хемијата е одлична.
Автоматски споено мислење:
Солиден десен бек на полусезона тешко. Треба Митровиќ после секоја грешка, заушки да му маваат, за да се опраи малце у тоа глаата,дур е млад, и да почне да игра ко шо треба.
Тука не можам а да не се сложам со тебе!Митро за сега е добар да влезе од клупа да замени некој добар бек на 10 минути , и да учи од него. На послаби натпревари треба да игра и да учи.Се гледа дека нема искуство , ама тоа ќе дојде со време. Треба и повеќе да се увежбуваат и акции за него , да се одработи позиција за негов чист шут или да остане еден на еден, пошо во тие ситуации е најопасен. Иначе кога реков солиден мислев на некој поискусен кој нема да прави смешни грешки и ќе може да ја изнесе сезоната до крај, Нешо типа као Крсманчиќ минатата година.Ваљда сме кадарни да најдеме некој таков.
Ептен климава математика за такви ракометни зналци..Тука не можам а да не се сложам со тебе!
Математиката е дека со овој состав можеме до титула. Па за ЛШ ќе се праат други комбинации.
Ама математиката од дома не испаѓа на пазар.
камо да биде доволно за титула, ама од досега виденото на таа позиција не делува така. Времето ќе покаже..И што сега, само за титула во првенство ќе се борат?Тука не можам а да не се сложам со тебе!
Математиката е дека со овој состав можеме до титула. Па за ЛШ ќе се праат други комбинации.
Ама математиката од дома не испаѓа на пазар.
Се сложувам. Само што никој не не прашува дали сакаме или нејќеме, тие си се процесите во позадина.Искрено мене не ме радува многу идејата да му се даде на Боре клубот, знаејки го Боре каков карактер е ќе има циркуз
Миленко двојка, ќе биде крај за РК Вардар на долги стази. Ама секако ниту нркој не прашува, ниту пак има план Б.Искрено мене не ме радува многу идејата да му се даде на Боре клубот, знаејки го Боре каков карактер е ќе има циркуз
На Михајло му врват годините, мора да се размислува и на таа тема, кој послем него.Миленко двојка, ќе биде крај за РК Вардар на долги стази. Ама секако ниту нркој не прашува, ниту пак има план Б.
Тренираше со екипата, но натпреварот го следеше од трибини, но дали знае некој каква е ситуацијата со Борозан, денес не го видов на трибина, најверојатно се одмара после повредатаОд добрите вести: Мечка денес беше на клупа.