Фан клуб - РК Вардар

Не знам што ќе биде до тогаш, само последната топка да му ја остават на Талески :D

Mislam deka slednava sezona edinstvena titula koja ke moze ovaa ekipa da ja osvoi e super kupot.
Titula ke zeme Pelister ili Kire. Kup sigurno nema ni da pomirisame, toa ke e utesna nagrada za onoj sto ke izvisi za titula. Mislam deka ova ni e utakmica na sezonata.
Posle ova vo Evropa moze da pogleame nekoja utakmica kao za uteha i da privrsuvame.

Ќе има ли денес пренос на Јутуб од натпреварите?

Да видиме Валах дали ќе има повеќе од 2 одбрани денес

Знам дека е Ловќен, ама за разлика од турнирот во Охрид.. денес играта беше многу побрза и потечна, одбраната многу поборбена.
Штета што плаќаме двајца странски голмани кои ни за нијанса не се подобри од Гогов.

Знам дека е Ловќен, ама за разлика од турнирот во Охрид.. денес играта беше многу побрза и потечна, одбраната многу поборбена.
Штета што плаќаме двајца странски голмани кои ни за нијанса не се подобри од Гогов.
Златен Томовски да го имавме за овие странциве е Штербик

Последно уредено:
Оставам простор за Валах, да се адаптира и да влезе во некаква форма. Сепак зборуваме за многу млад и неискусен голман за кого ова е прво интернационално искуство. Потенцијалот е таму, дали ќе успее да го покаже останува да видиме.

Штета (за нас) што Томовски е решен да се пробие надвор. Домашен играч кој игра на многу осетлива позиција, а прави разлика кога е во игра. Ни фалат такви играчи, во тој сегмент Еурофарм Пелистер е многу подобар од нас.

Оставам простор за Валах, да се адаптира и да влезе во некаква форма. Сепак зборуваме за многу млад и неискусен голман за кого ова е прво интернационално искуство. Потенцијалот е таму, дали ќе успее да го покаже останува да видиме.

Штета (за нас) што Томовски е решен да се пробие надвор, домашен играч е, на осетлива позиција игра, а прави разлика. Ни фалат такви играчи.
И јас му оставам простор за адаптација. На утакмиците во ЛШ кај што го гледав, бранеше сосема солидно, за разлика од турнирот Охрид каде што "вол не можеше да биде"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom