Фан клуб - РК Вардар

Прерано е за заклучоци, овие утакмици се исто како фудбалерите што ги имаат кога идат на подготовки. Не им придаваме голема важност.

Многу слабо уиграни, нема акции. Играат само на сила. Ја мислам не се толку очајни играчиве колку што Чупиќ не знае што да направи со нив. Многу дадовме за него (доволно е напуштањето на Столе) за да се учи како да биди тренер, во сезона кај што се влага ол ин. А на шуриве што дркаат на охридскиов турнир, им посакувам среќа да го освојат па здравје боже последен трофеј да им биде барем следниве 10 години <3

Ама и реално не знам што очекувате од полскиве играчи. Полска е за некоја нијанса послаба од Македонија репрезентативно. Во младинските селекции се или на исто ниво или нешто послаби. Може пикерот да го бидне, за десниот бек ќе видиме (бар има некоја висина). Ќе беше добро Томовски да го земеме.

Не постојат луѓе мислам на светов кои живеат во поголема илузија и заблуда од шурите,мислиш не победиле у финале лига шампиони а не на ебан турнир у Охрид. Се би дале да го имате тоа што го имаме ние,ич да не ги зборам 2те европски титули,тоа за вас е нешто незамисливо.Вардар е клуб на народот и тоа ве боли а тоа дека Македонија го мрази Вардар може по пелагониските кооперации да си го зборите. Убеден сум дека РК Вардар оваа година ќе биде шампион,кој сака да се кладиме може да ми пише ако треба и на нотар ќе идеме.Шури се гледаме од септември/октомври,почнува студентската сезона,поминете и вие слободно .

Не правете драма од пораз на подготвителен турнир,многу нови играчи и неуиграност.Подобро да победиме во Супер купот него сега.Едноставно им тргна уште од почеток и расположен голман и колата тргна надолу.Долга е новата за орање.Сакав да им честитам на победата но какви небулози и гадости пишуваат сфатив дека не заслужуваат.

Вака на прв поглед сме како изгубени германци.Сметам дека е рано за носење заклучоци, и супер купот нека го изгубат по цена титулата да се врати кај нас во јуни.

САКАМЕ ТИТУЛА!

Рашо мирен, сезонава е пред нас.
Јас сум увек оптимист, али ова шо го глеавме вчера, е банда без команда, не влева надеж.
Освен Димитро никој не се издвои, никој не покажа ниту најмал индивидуален квалитет.
Нови биле не биле уиграни, нов тренер, ти реков ми рече.
Па и они имаат нови играчи, и нов тренер, па ко швајцарски саат работеа на терен, ко Вардар у најдобри денови.
Која превара се пољациве, тоа чудо едно. Тој што им ги увалил, свака му част!
Оваа сеазона најдобри играчи ќе ни бидат, Гогов, д-р Борозан, и Хориха.

Јас сум увек оптимист, али ова шо го глеавме вчера, е банда без команда, не влева надеж.
Освен Димитро никој не се издвои, никој не покажа ниту најмал индивидуален квалитет.
Нови биле не биле уиграни, нов тренер, ти реков ми рече.
Па и они имаат нови играчи, и нов тренер, па ко швајцарски саат работеа на терен, ко Вардар у најдобри денови.
Која превара се пољациве, тоа чудо едно. Тој што им ги увалил, свака му част!
Оваа сеазона најдобри играчи ќе ни бидат, Гогов, д-р Борозан, и Хориха.
И оваа сезона ќе се крстиме на Борозан и Хориха изгледа,барем добар голман да испазаревме,за десен бек не коментирам си знаеме.

Борозан и Хориха
Они двајца се бог и батине за било кој бек у лигава.
Него да земе Чупич да се подстегне малку, да влага у игра по некоја минута поголем драж ќе има.
Друго, тој голманот шиптарот што го имаат не верувам дека е толку добар колку што му се потрефи вчера, тој ти е голман ала Калифа Гедбан.
И оној нашион Митрович како му се читна на тоа детето македончето што влезе кај нив у игра за безвезе на клоци би го дигнал, несмееш ти така дивјачки на вакви утакмици да му се пушташ на македонски играч за безвезе

Ни Милано не беше добар тренер. Не е само последната утакмица, одеше со глава во ѕид и на други утакмици. За Чупиќ рано е да се каже, ама лично не сакав тренер што ќе се учи на нас. Сакаме резултати, а немаме ни време, ни пари да развиваме стратегии. Се знае, само шпанска школа тренер е спасот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom