Фан клуб - РК Вардар

Ваљда вкупна гол разлика, кај што најдобар ќе биде Пелистер изгледа.
Иначе Хориха многу глуп црвен, во гради директно му идеше Атанасијевиќ, место само да си го фати овој со лакт му влезе. Изгубени беа они во тие моменти, тука пропуштивме нерешено или може дури и победа.

toa bese u zar na igra... nema sto da se lutime otide malku poostro, mozese i samo 2 min da dadat, taka moze i ke izvadevme nereseno.

Šo beše ova denes čoeče? :D. Prvoto poluvreme ne sakam ni da go komentiram. Užasen Espinja, go bušea od segde. Da imaše bar normalen nastap, nekoi 4-5 odbrani ke beše pomala negativa na poluvreme. Vaka otide na nevjerojatni minus devet so primeni 22 gola. E za vtoro mora da im se dade respekt golem na našive. Ti posle onakov debakl da iznajdeš sili i onaka mangupski da se vratiš e za medalja. Prvo za Milano, čoekot pokaža stručnost i postavi igra so koja maksimalno go svrte natprevarot. Sekoja čest za Krsmančič, pred se za pristapot i motivacijata a posle toa i za bušenjeto koe im go dae. Na teren deluvaše kao da go imame Kara u najbolji dani. Jedina zamerka za lošata odbrana koja ja odigra na krilo kade odstavaše epten prostor, a vo tie momenti moževme i kompletno da ja svrtime. Isto taka pofalba i za Tomi, vikajte me lud ama ja (posebno za derbi natprevarite so Pelister) pomiren sum koga e Tomi na desen, nego Margeli. Da, Margeli dade nekolku dobri gola vo prvo, no povekje e sklon na vleguvanje vo tehnički greški, za razlika od Tomi. Isključuvanjeto na Goriga isto vo mnogu tapa moment, ke beše zlato vreden vo poslednite 5-6 minuti. I na kraj Gogov. Ete toa e toj moment koa ke imaš normalen golman, imaše 5-6 odbrani zlato vredni i odma se čustvuva i vo igra i vo rezultat. Zamislete da imame stvarno klasa na gol, e togaš kaj ke ni bide krajot. Posle se što se dešavaše denes na teren, ova e definitivno naša pobeda. Podobar međuseben so Pelister. Odime ponataka!

Se ispravme na kraj milo mi e so zgresiv so komentarot na poluvreme.
Sepak na kraj bod ke bese klucen, vaka pak e sveisto.

Крсманчич некако делува како физички да е многу неспремен а се гледа дека има игра во него, порано кога беше изоставен во лига Европа говореа нешо коментаторите на арена дека влече некоја повреда можеби и затоа беше изоставен неколку пати. Инаку Вардар сеуште ја има онаа победничка Аура да се враќа од -9,-7 е фали само лидер да во тие крајни минути да превземе се во свои раце и да го реши Противникот , на крај можевме подобро губевме концентрација и дозволивме многу лесни голови од десно крило , играта во второ за пофалба, оние лузерите никад нема да не добијат на двобој штета што им ја поклонуваме титулата последните години , да се надеваме дека оваа сезона ќе биди наша , ајде сега да се засилиме јако и да срушиме све до крај!!!!

Се осеќа дека фали некој како Тале
Нема да биде лошо да го земат Тале и Томовски а неколку странци да си фатат патот и да остават место за нешто квалитетно ….

Ме разочара Петрич во напад многу топки му ги фатија живи ,имаше и добри моменти со влезови и гол од 6 метри ама од надвор од бековска позиција многу слабо 5,6 живи топки му фатија.Резултатот од утакмицава во наша полза ,сега останува да се земат 3,4.квалитетни засилувања и титулата да ја вратиме каде што и е место.

Ме разочара Петрич во напад многу топки му ги фатија живи ,имаше и добри моменти со влезови и гол од 6 метри ама од надвор од бековска позиција многу слабо 5,6 живи топки му фатија.Резултатот од утакмицава во наша полза ,сега останува да се земат 3,4.квалитетни засилувања и титулата да ја вратиме каде што и е место.
Se izletuva mnogu brzo na šut, ne razmisluva. Go navlekuvaat na edna strana, stavaat blok na edna Mitrevski ide na druga u mu ja fakja živa. Mora da raboti Petrič na toa. Se e tajming. Ne smee da se fakja vo takvi zamki. Veruvam ke rabotat na toa.

Не знам зошто не играше Вуко, ама он има муда за вакви утакмици. Добро е што се вративме во игра. На крајот задоволни. Еден голман и еден бек и идеме во поход.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom