Фан клуб - РК Вардар

Член од
12 ноември 2020
Мислења
69
Поени од реакции
220
Se ispravme na kraj milo mi e so zgresiv so komentarot na poluvreme.
Sepak na kraj bod ke bese klucen, vaka pak e sveisto.

Член од
23 март 2017
Мислења
403
Поени од реакции
727
Крсманчич некако делува како физички да е многу неспремен а се гледа дека има игра во него, порано кога беше изоставен во лига Европа говореа нешо коментаторите на арена дека влече некоја повреда можеби и затоа беше изоставен неколку пати. Инаку Вардар сеуште ја има онаа победничка Аура да се враќа од -9,-7 е фали само лидер да во тие крајни минути да превземе се во свои раце и да го реши Противникот , на крај можевме подобро губевме концентрација и дозволивме многу лесни голови од десно крило , играта во второ за пофалба, оние лузерите никад нема да не добијат на двобој штета што им ја поклонуваме титулата последните години , да се надеваме дека оваа сезона ќе биди наша , ајде сега да се засилиме јако и да срушиме све до крај!!!!

Член од
23 март 2017
Мислења
403
Поени од реакции
727
Се осеќа дека фали некој како Тале
Нема да биде лошо да го земат Тале и Томовски а неколку странци да си фатат патот и да остават место за нешто квалитетно ….

Член од
11 април 2023
Мислења
2.148
Поени од реакции
7.157
Ме разочара Петрич во напад многу топки му ги фатија живи ,имаше и добри моменти со влезови и гол од 6 метри ама од надвор од бековска позиција многу слабо 5,6 живи топки му фатија.Резултатот од утакмицава во наша полза ,сега останува да се земат 3,4.квалитетни засилувања и титулата да ја вратиме каде што и е место.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Ме разочара Петрич во напад многу топки му ги фатија живи ,имаше и добри моменти со влезови и гол од 6 метри ама од надвор од бековска позиција многу слабо 5,6 живи топки му фатија.Резултатот од утакмицава во наша полза ,сега останува да се земат 3,4.квалитетни засилувања и титулата да ја вратиме каде што и е место.
Se izletuva mnogu brzo na šut, ne razmisluva. Go navlekuvaat na edna strana, stavaat blok na edna Mitrevski ide na druga u mu ja fakja živa. Mora da raboti Petrič na toa. Se e tajming. Ne smee da se fakja vo takvi zamki. Veruvam ke rabotat na toa.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.703
Поени од реакции
4.473
Не знам зошто не играше Вуко, ама он има муда за вакви утакмици. Добро е што се вративме во игра. На крајот задоволни. Еден голман и еден бек и идеме во поход.

Член од
20 декември 2023
Мислења
187
Поени од реакции
727
Шуриве кај нив коментираат дека местена била ,лелеле мозоците исушени колку им се,ме имаат банирано неможам да им пишувам.Штета што не изиграме нерешено ќе ги откажавме уште денес од титула од спонзор од иднина на клубот.
@Достоен. копито селско од Кавадарци да и го истурам на сестра ти во уста и меѓу нозе.
Да и го затнам на мајка ти дупчето, на курот да ми се посери.

Член од
10 мај 2022
Мислења
802
Поени од реакции
2.461
Не знам зошто не играше Вуко, ама он има муда за вакви утакмици. Добро е што се вративме во игра. На крајот задоволни. Еден голман и еден бек и идеме во поход.
Голман и два бека ,тенки сме на тие позиции,а и среден бек од калибарот на Јапон, Скубе како би ни дошол.

Член од
13 август 2019
Мислења
626
Поени од реакции
3.363
Денес единствен но голем кикс на Милано е тоа што го остави Вуко надвор од состав, Вуко вакви утакмици има 100 изиграни за Вардар, знае што е дерби и како се игра дерби, да не збориме за неговиот удел во одбраната… Али добро е, среќа Михо ја намести на полувреме, па се извадивме :tapp: :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom