Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Догодина КараСе осеќа дека фали некој како Тале
Нема да биде лошо да го земат Тале и Томовски а неколку странци да си фатат патот и да остават место за нешто квалитетно ….Се осеќа дека фали некој како Тале
Se izletuva mnogu brzo na šut, ne razmisluva. Go navlekuvaat na edna strana, stavaat blok na edna Mitrevski ide na druga u mu ja fakja živa. Mora da raboti Petrič na toa. Se e tajming. Ne smee da se fakja vo takvi zamki. Veruvam ke rabotat na toa.Ме разочара Петрич во напад многу топки му ги фатија живи ,имаше и добри моменти со влезови и гол од 6 метри ама од надвор од бековска позиција многу слабо 5,6 живи топки му фатија.Резултатот од утакмицава во наша полза ,сега останува да се земат 3,4.квалитетни засилувања и титулата да ја вратиме каде што и е место.
ЦиндричДогодина Кара![]()
Шо збориш море...Циндрич
Да и го затнам на мајка ти дупчето, на курот да ми се посери.Шуриве кај нив коментираат дека местена била ,лелеле мозоците исушени колку им се,ме имаат банирано неможам да им пишувам.Штета што не изиграме нерешено ќе ги откажавме уште денес од титула од спонзор од иднина на клубот.
@Достоен. копито селско од Кавадарци да и го истурам на сестра ти во уста и меѓу нозе.
Голман и два бека ,тенки сме на тие позиции,а и среден бек од калибарот на Јапон, Скубе како би ни дошол.Не знам зошто не играше Вуко, ама он има муда за вакви утакмици. Добро е што се вративме во игра. На крајот задоволни. Еден голман и еден бек и идеме во поход.