Фан клуб - РК Вардар

Аналитичар на податоци...
Не знам дали некогаш сме имале помошник во стручниот штаб со вакви задачи.
Можеби е ова новитет, барем во Вардар, а можеби и во ракометна Македонија.

Кој го гледал филмот "Moneyball" со Бред Пит?
Филмот е базиран на вистинска (бејзбол) приказна и темата е токму ова.
Ваквите трендови се присутни и во други спортови.

Аналитичар на податоци...
Не знам дали некогаш сме имале помошник во стручниот штаб со вакви задачи.
Можеби е ова новитет, барем во Вардар, а можеби и во ракометна Македонија.

Кој го гледал филмот "Moneyball" со Бред Пит?
Филмот е базиран на вистинска (бејзбол) приказна и темата е токму ова.
Ваквите трендови се присутни и во други спортови.

crvenkovska mislam go rabotese toa predhodno

Мислам дека истата улога Билјана ја имаше и кај нас, ако добро се сеќавам во сезоната кога Пародно беше прв тренер.
Точно. И уште тогаш Парондо ја фалеше дека била многу добра во припрема на натпревар и анализа на противник и на наши играчи..

E ja falat nea, dosta ja falat :D

dobro ANALizira de

inace bez zaebancii solidna si e... deka moze da napravi i ima praveno drugi problemi da ama si ja brka rabotata za ova podobro od bilo koj do sega vo mk (so isklucok na raul)

Katastrofa e sto od Jane ke odime vo Rasadnik. Za domasno prvenstvo na poslabite natprevari i vaka i taka, ama za LS/LE i poposetenite utakmici od domasno Jane ili Boris mora da se opcija.

За 2 милиони евра нема шанси да ја направат таа сала да исполнува стандарди за ЛШ и за ЛЕ. Така што, претпоставувам дека тоа ќе биде сала која ќе се користи само за домашни натпревари што според мене е супер. Малана сала во Јане кога ќе ја видам ми се повраќа.
Јане Сандански или Борис Трајковски ќе си останат за европски мечеви, како и натпревари од домашното првенство за кои има поголем интерес.

За 2 милиони евра нема шанси да ја направат таа сала да исполнува стандарди за ЛШ и за ЛЕ. Така што, претпоставувам дека тоа ќе биде сала која ќе се користи само за домашни натпревари што според мене е супер. Малана сала во Јане кога ќе ја видам ми се повраќа.
Јане Сандански или Борис Трајковски ќе си останат за европски мечеви, како и натпревари од домашното првенство за кои има поголем интерес.

domasno prvenstvo plus decata

osvajame titula u januar sledat stv transfer bombi za nasi uslovi top alkaloid malce me plasi ali ke vidime ideme sea na pobeda na 14ti pa sho saka neka ee

Кореецот дали е уште во Скопје? Што бидна со човекот? Ако имаш инфо пиши, многу луѓе и од тука, но и од Кипар се загрижени..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom