- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.879
- Поени од реакции
- 4.764
Кара???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Called it!Не знам баш каде да го лоцирам проблемот, но очигледно е дека не функционираат стварите и тоа е евидентно веќе подолго време. Далеку од тоа дека имаме екипиште, ама освен Алкалоид/Еурофарм Пелистер овој тим треба со сите други екипи да нема проблем да се носи. Не верувам дека е до техничко-тактичката спремност, но има нешто друго во позадина што шкрипи.
Не може против овој Тиквеш без Симиќ и без Шулески со реално доста ограничена ротација на бековски позиции да се мачиме да се одлепиме. Не се до толку утепани играчите кои ги имаме во составот.
Малумбрес?На нешто шпанско ми мириса…![]()

Нема лиценцаМалумбрес?![]()

Жиру и Канте, најверојатно хахаха...sleduvaat 2-3 bombi![]()
Хансен и СкипаготуЖиру и Канте, најверојатно хахаха...

Ако е со шпански мирис,нека мириса на Антонио ГеронаНа нешто шпанско ми мириса…![]()

Со оглед на тоа дека е селектор на Јапонија, не знам дали е изводливо, не дека не би било одличноАко е со шпански мирис,нека мириса на Антонио Герона![]()

Знам дека е селектор на Јапонија,чисто онака да се занимаваме до СредаСо оглед на тоа дека е селектор на Јапонија, не знам дали е изводливо, не дека не би било одлично![]()