- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.413
- Поени од реакции
- 11.159
Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevШего е добро засилување, ако паралелно го потпишевме Галевски на пример
Вака џабе...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevШего е добро засилување, ако паралелно го потпишевме Галевски на пример
Вака џабе...
Е ова би било бомба трансферАко ми е точна информацијата што ми ја имаат дадено, потпишан е и чехот Кашпарек од Динамо Букурешт.
Проструи таква информација и во романските медиуми пред некој месец, така што претпоставувам дека е вистина. Кашпарек е озбилен играч, со многу посериозно CV од сите што ги потпишавме во последнава година.Ако е точна информацијата што ми ја имаат дадено, потпишан е и чехот Кашпарек од Динамо Букурешт.
Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevAma aj da vidime so kakov plan se vo klubot.
Гогов нема конституција за добар голман. Нема висина и нема долги нозе и раце. Нема споредба со Галевски, кој е бајаги перспективен и има одлична конституција за да биде добар голман. Сепак, Галевски нема шанси никогаш да го потпишеме.Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.
Нема споредба меѓу Штербик и ШегоИ за Штербик викавме дека е стар кога доаѓаше па изгази во Вардар, нива младост доживеа
Е убаво ама тренер?И мене ми кажа играч од клубот , договорени се неколку добри играчи и голман , сите од странство.
За брзо време ке објават од Вардар
Излеа толку од зелената ера![]()
Моја проценка на Столе ќе му се даде шанса, но подобро би било некој ШпанецЕ убаво ама тренер?