Фан клуб - РК Вардар

Ако е точна информацијата што ми ја имаат дадено, потпишан е и чехот Кашпарек од Динамо Букурешт.
Проструи таква информација и во романските медиуми пред некој месец, така што претпоставувам дека е вистина. Кашпарек е озбилен играч, со многу посериозно CV од сите што ги потпишавме во последнава година.

Што се однесува до Шего. Одличен голман е, многу потценет ако се прашувам јас и покрај тоа што веќе е во сериозни години.
Ќе беше многу добро да имавме двоец Томовски/Шего и како трета опција да го имавме Гогов. Вака не толку, но што е тука е, мислам дека пак ќе си има солиден придонес.
Автоматски споено мислење:

Вардар носи најмалку три нови интернационалци ! | 24 РАКОМЕТ (24rakomet.mk)

Последно уредено:
Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislev:) Ama aj da vidime so kakov plan se vo klubot.
Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.

@Pelisterec што кур се смееш бе да ти ебам небањатиот, дете глупо, не зборам јас на памет, како ми имаат кажано така пренесувам. На крајот на краиштата Вардар е брендиште, така да многу нормално да сакаат да дојдат врвни ракометари која нас. Ај сега мрш.

Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.
Гогов нема конституција за добар голман. Нема висина и нема долги нозе и раце. Нема споредба со Галевски, кој е бајаги перспективен и има одлична конституција за да биде добар голман. Сепак, Галевски нема шанси никогаш да го потпишеме.
Автоматски споено мислење:

И за Штербик викавме дека е стар кога доаѓаше па изгази во Вардар, нива младост доживеа
Нема споредба меѓу Штербик и Шего :D
Не знам некој да се пожалил од потписот на Штербик, сите се напаливме кога го донесоа, па во моментот беше најдобар светски голман.

И мене ми кажа играч од клубот , договорени се неколку добри играчи и голман , сите од странство.
За брзо време ке објават од Вардар :)

Излеа толку од зелената ера :tvg:

И мене ми кажа играч од клубот , договорени се неколку добри играчи и голман , сите од странство.
За брзо време ке објават од Вардар :)

Излеа толку од зелената ера :tvg:
Е убаво ама тренер?

Може ќе звучи чудно ама јас не би го мењал Бутин. Вади 200% од екипата што ја имаат на располагање со Столе.
Сите мечеви кои се очекуваше да ги добие - ги доби. Ја освоивме Струга, го освоивме суперкупот, два пати ги тртнавме Алкалоид, да не беше она глупо гостување во Кавадарци кога бевме болница екипа веројатно и до титула ќе се докопавме.

Мислам дека заслужува да му се даде шанса со покомплетна екипа наредна сезона, особено ако го одбраниме купот. Сигурно не сме у можност Валеро Ривера да го потпишеме.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom