- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.484
- Поени од реакции
- 11.457
Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevШего е добро засилување, ако паралелно го потпишевме Галевски на пример
Вака џабе...
Ama aj da vidime so kakov plan se vo klubot.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevШего е добро засилување, ако паралелно го потпишевме Галевски на пример
Вака џабе...
Ama aj da vidime so kakov plan se vo klubot.Е ова би било бомба трансферАко ми е точна информацијата што ми ја имаат дадено, потпишан е и чехот Кашпарек од Динамо Букурешт.
Проструи таква информација и во романските медиуми пред некој месец, така што претпоставувам дека е вистина. Кашпарек е озбилен играч, со многу посериозно CV од сите што ги потпишавме во последнава година.Ако е точна информацијата што ми ја имаат дадено, потпишан е и чехот Кашпарек од Динамо Букурешт.
Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.Epa toa mi beše muabetot, baš i na Galevski mislevAma aj da vidime so kakov plan se vo klubot.
Гогов нема конституција за добар голман. Нема висина и нема долги нозе и раце. Нема споредба со Галевски, кој е бајаги перспективен и има одлична конституција за да биде добар голман. Сепак, Галевски нема шанси никогаш да го потпишеме.Мислам го преценувате Галевски,добар е тоа стои,но мислам и Гогов е одличен и добра двојка ќе бидат со Шего или некој друг.
Нема споредба меѓу Штербик и ШегоИ за Штербик викавме дека е стар кога доаѓаше па изгази во Вардар, нива младост доживеа

Е убаво ама тренер?И мене ми кажа играч од клубот , договорени се неколку добри играчи и голман , сите од странство.
За брзо време ке објават од Вардар
Излеа толку од зелената ера![]()
Моја проценка на Столе ќе му се даде шанса, но подобро би било некој ШпанецЕ убаво ама тренер?