Фан клуб - РК Вардар

"Слабиот" Тиквеш со напад за израмнување кај Алкалоид, штета што не им скинаа бодови.
Ќе биде претешко во Кавадарци наредна недела без Јасухира.

Вчера ги прегазивме Пролет, ама многу работи не ми се бендисаа.
Тунижанецот не беше ни во состав, изгледа и него џабе го земавме. Томи играше напред-назад 40 минути, а после тоа Ѓукиќ играше како десен бек.
На крила ги изротиравме сите играчи и Ќосевски и Стојановски брцнаа некој гол.
Она што најмалку ми се допадна беше што Петриќ и Николиќ исто така ги немаше. Да не сме ја ебале нешто калимерата со странциве?
Место да воигруваат комбинации за престојните натпревари, ние 40 минути игравме напад со Мишевски, Карапалевски и Јагуриновски. Мишевски даде 4 гола од бек мислам, се креваше на шут :D
Со таква бековска тројка и од Струга ќе изгубиме.
Влезе тој Гојковиќ. Какво дрветино, да му се заплаче на човек. Па Хансер за него е Карабатиќ и Стејнс заедно. Сериозно, зошто бар него не го форсира пред инвалидиве наши?
Ми личи дека нешто не штима во составов. Да се надеваме дека криеме карти за во Кавадарци наредна недела, ама нешто ми вика дека ќе напаѓаме со македонската бековска линија.

"Слабиот" Тиквеш со напад за израмнување кај Алкалоид, штета што не им скинаа бодови.
Ќе биде претешко во Кавадарци наредна недела без Јасухира.

Вчера ги прегазивме Пролет, ама многу работи не ми се бендисаа.
Тунижанецот не беше ни во состав, изгледа и него џабе го земавме. Томи играше напред-назад 40 минути, а после тоа Ѓукиќ играше како десен бек.
На крила ги изротиравме сите играчи и Ќосевски и Стојановски брцнаа некој гол.
Она што најмалку ми се допадна беше што Петриќ и Николиќ исто така ги немаше. Да не сме ја ебале нешто калимерата со странциве?
Место да воигруваат комбинации за престојните натпревари, ние 40 минути игравме напад со Мишевски, Карапалевски и Јагуриновски. Мишевски даде 4 гола од бек мислам, се креваше на шут :D
Со таква бековска тројка и од Струга ќе изгубиме.
Влезе тој Гојковиќ. Какво дрветино, да му се заплаче на човек. Па Хансер за него е Карабатиќ и Стејнс заедно. Сериозно, зошто бар него не го форсира пред инвалидиве наши?
Ми личи дека нешто не штима во составов. Да се надеваме дека криеме карти за во Кавадарци наредна недела, ама нешто ми вика дека ќе напаѓаме со македонската бековска линија.
Доста добро појачани на голманска позиција Тиквеш, Обина десниот бек од натпревар во натпревар се подобар и подобар, каков играч чоече

И мене не ми се допаднаа мање-више истите работи од мечот со Пролет. Можеби се мачиме со некои поситни повреди па не ризикуваме со сите играчи.

Прво тренерот за кур не го бива, Тинижанецот и те како е добро засилување ама со овој тренер и Карабатиќ донеси го џабе е. Не е расипана калимерата со странците ама ропакот ги чува, не знам што да кажам освен дека мора нов тренер да се донесе. Пак ќе повторам Недановски највеќе што може е да биде асистент.

Тренери од калибарот на Тамше мислам дека можеме да заборавиме се додека не почнеме да играме во Европа, немаме доволно финансиски средства за да ги привлечеме.

Не ми се верува финансиски не сме моќни,тоа го може Е.Пелистер
Ne go sakaat oni Tamše, zadovolni se so Branče:). Taka bar vika onoj maliot Sterjev, imaše napišano na fejs negde. Ako ne možeme Tamše, ondak bolje odma Stole da ide na taa pozicija, bar ima posebna energija so nego, so Nedanovski nišo ne pravime.

Изгледа дошол самурајот.Само незнам дали ќе биде спремен за со Тиквеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom