C
Castiel
Гостин
а што му направи миркуловски на карачич ? пошо не стигнав да го изгледам цел натпревар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе свирен беше фаул и овој му влезе во фаца со рака, ако мислиш на таа ситуација.а што му направи миркуловски на карачич ? пошо не стигнав да го изгледам цел натпревар?
го удри по фаца и после скокаше како не е фера што му направи миркуловски на карачич ? пошо не стигнав да го изгледам цел натпревар?
Стварно не е фер... судијата ги уништи,уште па на крај им свири пробивањеРазочарани сме бидејќи се најдовме во егал завршница, дури имавме и психолошка предност бидејќи се вративме од значителна негатива, но сепак не успеавме да славиме. Главен проблем беше што не се адаптиравме на судискиот критериум, кој најблаго речено беше чуден. Да се досуди пробивање од Димовски на една минута до крајот, за дуел какви што имаше стотина во мечот, тоа е смешно. Цел натпревар не беше досудено ниту едно пробивање, а кога резултатот се кршеше, судиите доделија топка на противникот. Како и да е, тоа е спортот, одиме напред, се надевам дека догодина ќе си го вратиме овој трофеј во витрините“ – изјави Миркуловски.
![]()
Догодина све ќе вратат, ќе го јадат наголемо посебно тоа педерчето Миркуловски.
Секоја чест за играчиве наши!! Каква борбеност денеска изгинаа за секоја топка !!! А за овие другиве и покрај тоа шо имаја подршка од скоро цела сала сепак на поголемиот дел од мечот повеќе се слушаше навивање за Вардар. Ех што само ке беше ако присуствуваа Комитите во Охрид!!!
И за крај денеска ми стана јасно сето она што го кажувате за овие вештачкиве. Толку многу да се плачело, да се бунат по судии да скокет по судии! Тоа беше нешто неверојатно! Бруки. Па дури на крај овој медолино не го прими ни медалот.
Сепак Купот е наш!!!!!!!
Разочарани сме бидејќи се најдовме во егал завршница, дури имавме и психолошка предност бидејќи се вративме од значителна негатива, но сепак не успеавме да славиме. Главен проблем беше што не се адаптиравме на судискиот критериум, кој најблаго речено беше чуден. Да се досуди пробивање од Димовски на една минута до крајот, за дуел какви што имаше стотина во мечот, тоа е смешно. Цел натпревар не беше досудено ниту едно пробивање, а кога резултатот се кршеше, судиите доделија топка на противникот. Како и да е, тоа е спортот, одиме напред, се надевам дека догодина ќе си го вратиме овој трофеј во витрините“ – изјави Миркуловски.
![]()
И така и Охрид стана све дрољи и педериКупот наш, курот ваш!
Добро ќе им дојде на дрољите и педерите кои ја сочинуваат публиката на сељандурите.
Кажи и на мајка ти има сезонска од нас за наредна сезонаИ така и Охрид стана све дрољи и педери
Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.
И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден"![]()
Да ја поздравиш и да и кажеш дека ја чекам на утакмица во СкопјеИ така и Охрид стана све дрољи и педери
Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.
И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден"![]()