Фан клуб - РК Вардар

Лигата наша , Куп(р)от ваш . :icon_mrgr:

Судењето беше катастрофа , ама сакале или не да признате повеќе беа наклонети кон вас , посебно толерантни кон Чипурин кој делеше лактови и во одбрана и во напад. Затоа е таа забелешка за пробивањето на Ванчо Димовски .

Судењето беше катастрофа , ама сакале или не да признате повеќе беа наклонети кон вас , посебно толерантни кон Чипурин кој делеше лактови и во одбрана и во напад. Затоа е таа забелешка за пробивањето на Ванчо Димовски .
Слободен си :icon_mrgr:

И така и Охрид стана све дрољи и педери :icon_lol:

Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.

И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден":icon_lol:

Gratis seoznski odma za vas so pun pansion :D

Јас сум пластичен ултрас , не си го можете со мене. :icon_mrgr:
Го гледав прво полувреме во автобус на враќање од Штип, тотално сум незадоволен од судењето :D
Со секој што правев муабет ми кажуваше дека сте се убивале од плачење на терен. Нормално Миркуловски со фацата итн...
Сум навикнал секогаш да ви е некој трет крив, сум навикнал НИКОГАШ да не земате медали кога не сте шампиони, така да ништо ново :icon_mrgr:

Само Карабатиќ бе да плачат после, а највеќе тоа лиглето Вуги.

Прв на листата на омилени играчи кои што не го носат дресот на Вардар ми е ѕверов. :)

Што враќа на секој удар 3 пати појако враќа ама е и еден од најкомплетните ракометари.Одбрана одличен,напад одличен,цврст играч,одлично изграден удар...подобро засилување и да сакаме не може да најдеме. :D

8.jpg

Со олку луѓе инциденти?? Едвај 30 души беа скопјаништа :D

Не е точно. Два пати не им досудија пенал на Вардар, овие едно за едно легни на земја. Преголеми провокатори се Металург,секоја граница ја претераа денес.
Ако толку се повредуваа колку шо глумеа, досега со лимен сандак ќе ги изнесвеа од салана.

Јас сум кажал никој друг не ми треба, само Карабатиќ да го видам во дрес на Вардар :icon_mrgr:

Пс. каков урок сме им правеле дур бевме во автобус, ги фалевме сите играчи на Металург, ги кудевме сите на Вардар и им направивме серија 6-0 :icon_mrgr:
Значи што и да кажеме обратно испаѓа :гик:

И така и Охрид стана све дрољи и педери :icon_lol:

Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.

И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден":icon_lol:

Ау кралица :pos:

8.jpg

Со олку луѓе инциденти?? Едвај 30 души беа скопјаништа :D

Што знам цела таа трибина навиваше за Металург мислам од обичните навивачи , а за спротивната трибина не знам каква била состојбата. :D

Што знам цела таа трибина навиваше за Металург милам од обичните навивачи , а за спротивната трибина не знам каква била состојбата. :D
Ги донеле роднините од Струга :D
Сите Стружани им се деца на Вардар :icon_mrgr:
Имавме една популарна песна што им пеевме на фановите на Металург пред некоја година, штета што не се пее уште.
Плаво-бели педери
пички продадени,
вчера за Вардар, денес за Скопје
а утре со Шверцери
:D

Ги донеле роднините од Струга :D
Сите Стружани им се деца на Вардар :icon_mrgr:
Имавме една популарна песна што им пеевме на фановите на Металург пред некоја година, штета што не се пее уште.
Плаво-бели педери
пички продадени,
вчера за Вардар, денес за Скопје
а утре со Шверцери
:D

Даскалоски е во Вардар така што имало некој останат за Вардар. :D

Што знам цела таа трибина навиваше за Металург мислам од обичните навивачи , а за спротивната трибина не знам каква била состојбата. :D
Само овие овде на сликава беа дојдени навивачи од Скопје, другото шо си навиваја сите охриѓани беа.

Јас сум кажал никој друг не ми треба, само Карабатиќ да го видам во дрес на Вардар :icon_mrgr:

Пс. каков урок сме им правеле дур бевме во автобус, ги фалевме сите играчи на Металург, ги кудевме сите на Вардар и им направивме серија 6-0 :icon_mrgr:
Значи што и да кажеме обратно испаѓа :гик:

Od koa go zemav telefonot jas trgna rabotava. A posle toa urocite drami coece mn se smeev hahaa Igracini :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom