Фан клуб - РК Вардар

а што му направи миркуловски на карачич ? пошо не стигнав да го изгледам цел натпревар?

а што му направи миркуловски на карачич ? пошо не стигнав да го изгледам цел натпревар?
Абе свирен беше фаул и овој му влезе во фаца со рака, ако мислиш на таа ситуација.
И Вугринец еднаш му влезе онака одмазнички на Прибак, овој додава и доаѓа Вугринец го бута, тука како не му дадоа две минути незнам.
И Миркуловски имаше едно добро поставување на Брумен, ненамерно беше:).
Али моментот беше кога Чипун ненамерно го удри Миркуловски овој паѓа се држи за око после се фаќа за устата. :facepalm:

го удри по фаца и после скокаше како не е фер :)

Разочарани сме бидејќи се најдовме во егал завршница, дури имавме и психолошка предност бидејќи се вративме од значителна негатива, но сепак не успеавме да славиме. Главен проблем беше што не се адаптиравме на судискиот критериум, кој најблаго речено беше чуден. Да се досуди пробивање од Димовски на една минута до крајот, за дуел какви што имаше стотина во мечот, тоа е смешно. Цел натпревар не беше досудено ниту едно пробивање, а кога резултатот се кршеше, судиите доделија топка на противникот. Како и да е, тоа е спортот, одиме напред, се надевам дека догодина ќе си го вратиме овој трофеј во витрините“ – изјави Миркуловски.

:pos::drk::pos:

Разочарани сме бидејќи се најдовме во егал завршница, дури имавме и психолошка предност бидејќи се вративме од значителна негатива, но сепак не успеавме да славиме. Главен проблем беше што не се адаптиравме на судискиот критериум, кој најблаго речено беше чуден. Да се досуди пробивање од Димовски на една минута до крајот, за дуел какви што имаше стотина во мечот, тоа е смешно. Цел натпревар не беше досудено ниту едно пробивање, а кога резултатот се кршеше, судиите доделија топка на противникот. Како и да е, тоа е спортот, одиме напред, се надевам дека догодина ќе си го вратиме овој трофеј во витрините“ – изјави Миркуловски.

Стварно не е фер... судијата ги уништи,уште па на крај им свири пробивање:pos:... догодина ќе го вратите "трофејот".. a до тогаш КУПОТ НАШ КУРОТ ВАШ!!! :drk::icon_mrgr:

Догодина све ќе вратат, ќе го јадат наголемо посебно тоа педерчето Миркуловски.

Секоја чест за играчиве наши!! Каква борбеност денеска изгинаа за секоја топка !!! А за овие другиве и покрај тоа шо имаја подршка од скоро цела сала сепак на поголемиот дел од мечот повеќе се слушаше навивање за Вардар. Ех што само ке беше ако присуствуваа Комитите во Охрид!!!
И за крај денеска ми стана јасно сето она што го кажувате за овие вештачкиве. Толку многу да се плачело, да се бунат по судии да скокет по судии! Тоа беше нешто неверојатно! Бруки. Па дури на крај овој медолино не го прими ни медалот.
Сепак Купот е наш!!!!!!!

Секоја чест за играчиве наши!! Каква борбеност денеска изгинаа за секоја топка !!! А за овие другиве и покрај тоа шо имаја подршка од скоро цела сала сепак на поголемиот дел од мечот повеќе се слушаше навивање за Вардар. Ех што само ке беше ако присуствуваа Комитите во Охрид!!!
И за крај денеска ми стана јасно сето она што го кажувате за овие вештачкиве. Толку многу да се плачело, да се бунат по судии да скокет по судии! Тоа беше нешто неверојатно! Бруки. Па дури на крај овој медолино не го прими ни медалот.
Сепак Купот е наш!!!!!!!

Toa kopileto placko najgolem e koj znae dali bil na pressot

Епа тоа е моќта на руските рубљи на Самсоненко.Сега ги купи судиите,а наредна сезона се шпекулира дека женчето на Жутиов ќе биде маскота на запад. :)

Сега сериозно...нормален е овој полноглавецов бе ? :eek: Цела утакмица ја судат во нивна полза,даваат без веза 2 минути за играчите на Вардар,го спасија него од чист црвен картон и на крај пак судиите им се криви. :facepalm: Ах бе да имаше Вардар во одбрана некој терминатор како Рогиш па да го унаказеше лингуров и со мерак да седне човек и да му ги чита изјавите од болница.

Oна на Велко врз Дибиров добро што беше на почетокот, ако беше при крајов ќе имаше инциденти сигурно :) и да беше при крај за тоа се јаде и црвен.

Kako i da e Metalurg e od metal i sekogash moj favorit....i koga ne mu "odi" od raka pak pokazuva koj e koj....

:vozbud:

Само Карабатиќ бе да плачат после, а највеќе тоа лиглето Вуги.

Купот наш, курот ваш! :icon_mrgr:
Добро ќе им дојде на дрољите и педерите кои ја сочинуваат публиката на сељандурите.
И така и Охрид стана све дрољи и педери :icon_lol:

Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.

И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден":icon_lol:

Миркуловски од такт ме истаде, а то шо изјавил судски критериум колку само судииве ги сожалуваа едно за едно ама ај.

И мајка ми најака. Еден над нас се дери цело време "кај се комити сега мамето нивно пцујат ли пцујат", му се врти мајка ми после некое време и му вика "кај мајка ти ојдоја сите прекини да пцујаш невоспитан еден":icon_lol:
Кажи и на мајка ти има сезонска од нас за наредна сезона :D

Да ја поздравиш и да и кажеш дека ја чекам на утакмица во Скопје :D

Еве му поздрав за тој што прашувал каде сме биле:
10009946_225248014352741_8716929888051467015_o.jpg

Среќа имаат што овие што бевме денес во Штип не отидовме во Охрид, иначе мислам дека ќе имаше инциденти од невидени размери досега :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom