Фан клуб - РК Вардар

http://www.zrkvardar.mk/mk/news/vardar/416-2013-12-02-10-33-40 (y)
Јованка: Се согласувам со Андреа, би додала дека само со овие натпревари докажавме дека навистина заслужуваме салата да биде полна исто како кога игра машкиот тим на Вардар.

Од натпревар во натпревар имате се пповеќе навивачи, но ги нема Комитите, што би им порачале за да ги убедите да ве бодрат и вас?

Јованка: Ако ним не им е доволно тоа што ние победуваме и што сме меѓу осумте најдобри во Европа за да дојдат и да не поддржат, не знам како да ги убедиме поинаку. Резултатот е најдобра покана. Треба заедно да се бориме за боите на клубот и секој да даде се од себе. Јас сум сигурна дека тие тоа го знаат, но еве пак ги повикуваме и секој пат ги каниме да дојдат и порано на натпревари и да не поддржат, бидејќи без нив е многу тешко. Навистина оваа публика ни дава поддршка, но се знае кои се вистински навивачи, јас верувам во нив дека ќе дојдат следниот пат да не бодрат, бидејќи го заслужуваме тоа.

Ми паѓа жал вака кога ги читам. Се гледа колку се желни да играат пред Комити. Мислам дека ако се деси Комити да се појават овие има да ја изораат салата од мотивација за игра. Ќе изгазат се пред себе.

Стварно е жално да се чита веќе ова... Ако се веќе решени Комити да не навиваат за друг женски клуб заради Кометал, тогаш нека го образложат тоа на девојкиве преку официјален допис до ЖРК.

Бекстејџ: Причина плус да дојдете повеќе на натпревар на Металург, покрај љубовта за клубот, е се поголемиот број на девојки. Металург има имиџ во Европа со најубава навивачка свита(или како и да го истакнаа).

Bitch please:
%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0.jpg

%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-01.jpg

п.с. Шала на страна, на Вардар какви девојки идат, има една стално иде со “тениско„ фустанче, не знам што и е филмот :D

Бекстејџ: Причина плус да дојдете повеќе на натпревар на Металург, покрај љубовта за клубот, е се повеќе девојки. Металург има имиџ во Европа со најубава навивачка свита(или како и да го истакнаа).

Bitch please:
%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0.jpg

%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-01.jpg

п.с. Шала на страна, на Вардар какви девојки идат, има една стално иде со “тениско„ фустанче, не знам што и е филмот :D
И тоа на Сеха лига идат доста во Кале...и тоа доста јаки има ... :D

Бекстејџ: Причина плус да дојдете повеќе на натпревар на Металург, покрај љубовта за клубот, е се повеќе девојки. Металург има имиџ во Европа со најубава навивачка свита(или како и да го истакнаа).

Bitch please:

Брат и ти си станал како LetMeSea он беше најактивен на темите за ракомет "Цицки за златен медал" и "Женски газиња" :icon_lol:
Ако ви е за манијачење, Кале е најдобра територија, и онака утакмиците се решаваат уште во прво полувреме :pos:

Добро, намерно вака зборите за да испровоцирате ние од провинција шо сме да почнеме да идеме и на Кале? :icon_mrgr:

Добро, намерно вака зборите за да испровоцирате ние од провинција шо сме да почнеме да идеме и на Кале? :icon_mrgr:

Бекстејџ провоцираат, се фалат со лепотициве xD

DSC_0238_resize.jpg

DSC_0238_resize.jpg
аууу хахахахаха што е ова..... ако почене да ставаме слики од тие на вардар што идат и таа малку публика со им оди на наптревари ќе почне за вардар да навиваат и на кале да идат... :D

DSC_0238_resize.jpg
Малце оф: во горниот ред втората од лево на другар ми му уди шамар :pos: а таа во долниот ред прва од десно што е игра во минчолург а мене ми призна дека Вардар е македонски бренд и дека тоа никој неможе да го оспори :icon_lol:

И ја незнам што и е филмот, али слободно нека продолжи да го развива :icon_mrgr: :pos:
Следна прилика за тоа у сабота, против Цицка Мешков
https://www.facebook.com/events/137...join&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

п.с Абе вие у сала идете Вардар да го глеате или по женски ? :cautious:

Брат и ти си станал како LetMeSea он беше најактивен на темите за ракомет "Цицки за златен медал" и "Женски газиња" :icon_lol:
Ако ви е за манијачење, Кале е најдобра територија, и онака утакмиците се решаваат уште во прво полувреме :pos:
Морам да се согласам за моментот со Кале.. Немало натпревар на СЕХА, а да нема квалитетни девојчиња наоколу. Плус девојчињата што идат на Металург уште немаат никнато цициња, а на Вардар има и mature или барем во напредна фаза од пубертет :D. Освен тоа, кога си на СЕХА некако ти е лабаво, нема напнатост, па можеш ко господин да манијачиш.

Тие не биле никогаш теми за ракомет, не знам кај си бил со умот кога си ги гледал како теми за ракомет :pos: А не не, не сум до толку, ги фатив случајно па сакав да видам што ќе кажат за натпреварот со Тун.

^ Си напраивте убав муабет, алал да ви е. :P
Да ви се надоврзам и јас. :P
Кога ќе видам цурица на утакмица со чизма до колена и штикла, со шминка 3 тона и накит на неа, спицкана средена ко за у дискотека, ми се иде да ја зашутирам. На утакмица не се иде така. На утакмица се оди да навиваш, не да одтргнуваш внимание од теренот. Се носат боите на клубот за кој навиваш, не последна мода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom