Фан клуб - РК Вардар

Судииве се шта речи коју послуку порати.
кај најдовме и ние да поведеме јас не знам :tapp: Губи си таму цел меч и на крај бркај ги, кај ќе ти дозволи некој Барса дома да загуби...
Самсоненко им вика ЗНАМ ДЕКА Е ТЕШКО, НЕ ЗНАМ ШТО Е ОВА СУДЕЊЕ, НИШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ...

Само ке кажам едно браво за условно малиот Вардар... Игра фантастично, посебно за Милиќ... Штербик изгледа како мало дете во споредба со него... Срамота за големата Барса... Со судии против Вардар, срамота и за ЕХФ...

Само ке кажам едно браво за условно малиот Вардар... Игра фантастично, посебно за Милиќ... Штербик изгледа како мало дете во споредба со него... Срамота за големата Барса... Со судии против Вардар, срамота и за ЕХФ...

Не е овде прашање за Барселона , туку се надевам не е за ПСЖ или Минск :unsure:

Секој фаул = исклучување за нас...
Ни јас не знам што да кажам веќе. На крај ќе искочи како да не демолирале, а вистината е дека 45 минути бевме рамноправен противник.
Човече не играме воопшто слабо, а пак ќе се тресеме до последно коло за влез во наредна рунда.
Ама ќе се сменат работите од идна сезона кога ќе дојде Горбок, а се надевам и Рутенка :icon_mrgr:
Тоа е тоа, убава утакмица игравме, но некој не откажа од мечот.
Едноставно во Барселона НЕ СМЕЕШ да победиш :icon_mrgr:

Ни остануваат уште СЕХА мечевите во кои се надевам ќ е ги отвориме како паштета нашите противници, особено комшиките.

Браво момци. И покрај поразот заслужувате честитки, одигравте фантастично... Против судии тешко се игра... Милиќ ѕвер :)

Ова е безначаен натпревар , главните мечеви се со ПСЖ и Динамо Минск.

Гледам многу коментираш и многу сакаш да се истакнуваш.. Е сега јас да ти кажам дека НАЈглавните мечеви за пласман на Вардар понатаму се Вардар-Динамо и Динамо- ПСЖ... Првиот мора да се добие, а ПСЖ ако слави во Динамо, тогаш Вардар и 100% е пласиран понатаму... И дај остај го мечот против ПСЖ, последно коло е тоа, може све да биде решено додека дојде тој меч

Браво за момците! Ете, овојпат никој ништо не им замера, затоа што играа ракомет и се држеа рамноправно со најдобриот светски ракометен тим. Иако загубија на крајот.

Ми дадоа надеж, сега малку ми е криво што не направивме сензација, ама ќе помине. Имаше грешки во вториот дел, можеби и премногу, а и премногу исклучувања баш во моментот кога се кршеше резултатот. Тука Барселона се одлепи, инаку не знам дали ќе победеше со 7 разлика. Како и да е, резултатот и не е некој реален приказ на тоа што се случуваше на терен.

Милиќ кога има ден е како Штербик. Да има почесто вакви денови, кај ќе ни биде крајот. 19-20 одбрани против Барселона, капа доле.
Сметам дека требаше повеќе да се форсираат пикерите и сметам дека Абутовиќ треба да игра почесто на бековските позиции. Греота е да се ограничи само на одбрана.
Дибиров го обожавам, ама една работа ме нервира кај него. Тоа што брза. Успешно се браниш, во ред. Смири ја топката, гради нов напад, полека. Не мора безглаво да трчаш по секоја цена. А, тоа се случуваше неколку пати вечерва.

Со ваков Милиќ и колективно добра игра, тие три гола разлика кои ги посакуваме против Минск, се сосема возможни и реални. Вакер го добиваме секако, а се надевам дека можеби би можеле да изненадиме и во Париз.

Нема јасно беше што е целта кога добивме 3 исклучувања за нешто повеќе од 4 минути а во одбрана Барселона касапана прават без никакво санкционирање.Не се Барселона Овче Поле па ај колку и да навлекуваат судиите да ги победиш.

5 минути судиско навлекување е и повеќе од доволно за да победат против било кој.

Доне има одлична визија и идеја за екипава. Применува потези кои ретко (речиси ич) кој македонски стратег досеа ги форсирал. Уште имињата на играчите да ги научи и ќе биде топ.

Самсоненко мора да му даде поголема слобода, така ќе профитираат сите. Не сфаќам у што филм е влезен искрено. Нека му ја остави работата на Доне и нека он му биде бекап, па ако некој не го слуша Доне (т.е. има недисциплина), нека стапина сцена он со воспитна.

И жими фризурчето на Малумбрес дека со Металург не беа договорени втората да заврши обратно од првата... Апла!

Мислам дека со ваква изиграна партија можеме до победа во Париз. Со ваква игра со секој друг освен Барса може да се носиме.

42 минута мислам беше, водство на Вардар имавме. Очигледен фаул за исклучување над Душебаев недосуден и три исклучувања во рок од 5 мин кога се кршеше резултат и тоа е тоа.

Одлична партија од момците. За Џамбо просто немам зборови.
Јасно е дека овој тим има голем потенцијал и може да се носи со сите, само треба правилно да се избруси, да се средат тие технички грешки и да се изработат акциите.

Стварно сум презадоволен од момците од тоа што пружија. Идеме по победа во Париз.. стварно верувам дека можеме.

Овој тим на Барса тешко дека некој ќе го запре да не земе титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom