- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
Мислам дека целата збрка со бркањето на тренерот е затоа што играчи се купуваат на зима, барем оние од висока класа. За да можат да се убедат јаки играчи да дојдат од идната сезона сакаат да им е јасно со кој ќе си имаат работа. Кастратовиќ реално не беше баш интересен од тој поглед.
Јас не мислам дека приказната со Душебаев е завршена. Напротив, нема да ме чуди доколку се направи договор со Душебаев да го преземе тимот од идната сезона и да му се дадат одврзани раце околу градењето на тимот. А во меѓувреме како преодно решение до крајот на сезоната може да биде и Доне, со помош на Самсоненко од трибини и Душебаев на Skype![]()
Ако се чека до следната година Вујовиќ е слободен.А Доне да ја тера сезоната до крај е и повеќе од рискантно.Реално најдобро решение во моментов би било да се донесе Обрван.За друг трнер од Балкан или Шпанија кој е слободен и може да дојде јас не знам,а Руски и Германско/Скандинавски се неприфатливи .
Ако знае некој некои Унгарски или Полски стручњаци нека пише.
.. Ipak, so rakija poinaku se misli nego so vodka 

Ептен демотивирачкли ќе делува тоа. Гостувањето кај Тун па ни паѓа веднаш до еден од поважните мечеви со Металург...