Фан клуб - РК Вардар

Вујо ми е идол :cuc:

Види ги какви се ко помочани после голот, али им е гајле битно на Бекстејџ ќе ги има :pos:

Некој,некаде ќе му го дотера паметот на манасков мали.
Искрено, не знам зашо треба да му го дотера некој паметото. Дечкото си потекнува од Металург, приврзан е за тој клуб и да провоцирал не треба
да му се замери според мене.
Ако се прашувам јас боље паметот да му се дотераше на времето на Мојсовски, отколку сега на Манасков јуниор.
Ама не се прашувам јас :D

Послатко вака, отколку да добиевме +5.

Немања Прибак!!!!!

абе не ме интересираат многу вардар и металург само кажете дали онаа селска њушка што е помошник на червар во металург доби некоја патика/флаѓа или мобилен по глава ? :D

абе не ме интересираат многу вардар и металург само кажете дали онаа селска њушка што е помошник на червар во металург доби некоја патика/флаѓа или мобилен по глава ? :D

Sigurno mislis na onoj ovcarot Levce Kitevski... Kakva seljacina, ne radja majka vise takov opinok.... Jadese govna na sekoja sudiska odluka standardno, ama so mnogu pomal intenzitet nego sto toa go pravi u stalata... Jebiga sigurno se plasel da ne popie neso:)

Све све ама кога го видов овој кепецов метро и дваесет како ни дава гол како централен бек се шокирав..па уште се затрча накај нас и почна да провоцира :facepalm:

dsc_8048.jpg

Sigurno mislis na onoj ovcarot Levce Kitevski... Kakva seljacina, ne radja majka vise takov opinok.... Jadese govna na sekoja sudiska odluka standardno, ama so mnogu pomal intenzitet nego sto toa go pravi u stalata... Jebiga sigurno se plasel da ne popie neso:)

појма немам .... не ги пратам многу металург, знам дека лани плачеше по медиуми дека вујо му се заканувал. али права сељачка фаца.

Искрено, жал ми е за Миркуловски лиглето. Само он од селолуг од македонците нема искусено како е да се игра кога КОМИТИ ти се ветар во грб.

Искрено, жал ми е за Миркуловски лиглето. Само он од селолуг од македонците нема искусено како е да се игра кога КОМИТИ ти се ветар во грб.
И Манасков нема,али ај татко му бар знае.......;)

- СО ДВЕ ПОБЕДИ ВО ОСМИНАФИНАЛЕТО ОД КУПОТ НА ЕХФ
ЖРК Вардар СЦБТ го победи грчкиот Лукс Патрас со 27-16 (12-7) во вториот натпревар од 3.коло во Купот на ЕХФ. Вардарки беа поуспешни од грчкиот претставник и во првиот меч (28-19) и со две убедливи победи обезбедуваат пласман во осминафиналето од ова европско клупско натпреварување.
ЖРК ВАРДАР СЦБТ – ЛУКС ПАТРАС 27-16 (12-7)

ЖРК ВАРДАР СЦБТ: Саидова (18 одбрани), Зафирова, Костјукова 1, Саздовски 2, Лубјанаја 2, Стојковска 1, Штериова 8 (5), Светлова, Маневска 1, Кирии 1, Дмитровиќ 1, Жулкина, Виноградова, Кликовац 3, Орехова, Лојпур 7.Тренер: Индира Кастратовиќ.

ЛУКС ПАТРАС: Касапи (2 одбрани), Мишковиќ (13 одбрани), Коромила, Нусиа, Страту 2, Елина 1, Пенев 2, Димитри 1, Муру 6, Евангелиду 4, Матарона. Тренер: Ратко Ѓурковиќ.
Седмерци: ЖРК Вардар СЦБТ 5/7, Лукс Патрас 0/1.
Исклучувања: ЖРК Вардар СЦБТ 4 минути, Лукс Патрас 6 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom