Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, не знам зашо треба да му го дотера некој паметото. Дечкото си потекнува од Металург, приврзан е за тој клуб и да провоцирал не требаНекој,некаде ќе му го дотера паметот на манасков мали.
абе не ме интересираат многу вардар и металург само кажете дали онаа селска њушка што е помошник на червар во металург доби некоја патика/флаѓа или мобилен по глава ?![]()
Sigurno mislis na onoj ovcarot Levce Kitevski... Kakva seljacina, ne radja majka vise takov opinok.... Jadese govna na sekoja sudiska odluka standardno, ama so mnogu pomal intenzitet nego sto toa go pravi u stalata... Jebiga sigurno se plasel da ne popie neso![]()
И Манасков нема,али ај татко му бар знае.......Искрено, жал ми е за Миркуловски лиглето. Само он од селолуг од македонците нема искусено како е да се игра кога КОМИТИ ти се ветар во грб.
Бил на славје за магистратура на типката на сликата
Ама медиумите не се медиуми ако не ја извртат работатаБил на славје за магистратура на типката на сликата![]()