Фан клуб - РК Вардар

РК Вардар е се она што треба да биде ФК, и криво ми е што не ја добиваат целосната поддршка што ја заслужуваат. Од водење на социјални мрежи, веб-страна, однос со фанови и со ривали, целокупното водење на клубот е класи над она на ФК.

Ова веќе се сериозни засилувања кои во ЛШ ќе одат од аспект на underdog ама знаеме што се дешава кога Вардар ќе игра дома и е сметан за аутсајдер. Го јадат сите со ред.

Дај нека се јави некој на Тимур да се врати барем да заврши како што треба, нека пролонгира за една сезона

Дај нека се јави некој на Тимур да се врати барем да заврши како што треба, нека пролонгира за една сезона
Тимур ќе си оди во Ростов. Жена му Ирина таму е тренер,а другар му СС претседател на клубот, женскиот клуб Ростов на Дон

Тимур ќе си оди во Ростов. Жена му Ирина таму е тренер,а другар му СС претседател на клубот, женскиот клуб Ростов на Дон
Рашо ти си близок со Сергеј има ли шанси за камбек во РК Вардар :)?

Последно уредено:
Скубе го праќа Малус во Скопје, Вардар пред потпис и со Николов | Gol.mk

Интересно, значи и Скубе бил во игра за потпис во Вардар?!
Класично буцкање од страна на Зоран Мишевски, не за џабе сите текстови контра Вардар кои се пишувани од него се потпишани како редакција Гол мк… Скубе беше контактиран од Еурофарм, од Вардар не бил контактиран, не беше опција, не после такви две тешки повреди…

Класично буцкање од страна на Зоран Мишевски, не за џабе сите текстови контра Вардар кои се пишувани од него се потпишани како редакција Гол мк… Скубе беше контактиран од Еурофарм, од Вардар не бил контактиран, не беше опција, не после такви две тешки повреди…

Точно. Бил контактиран од Палистер, али Скубе сака да игра ЛШ.

Точно. Бил контактиран од Палистер, али Скубе сака да игра ЛШ.
Овие Еурофарм коа ќе пораснат сакаат да бидат Вардар
Автоматски споено мислење:

Рашо ти си близок со Сергеј има ли шанси за камбек во РК Вардар :)?
Кој Сергеј, Горпишин ли?

кој не играл во Вардар многу пропуштил во животот. На македонски јазик кажа хрватот, Иван Чупич, трикратен европски првак.
Ајде сега сите вие демначи на странава зимајте дијазепамите и на спиење

Он, Тимур, Кара и Столе се уште не се овековечени. Во нашите сеќавања да, но технички не. Јас веднаш би ги повлекол и закачил горе дресовите 5, 18, 27 и 31.
Потоа, некаков мурал, на повисоко, кој никако не може да се оштети, треба да добијат. Сум го рекол ова на темава неколкупати, според мене овие четворица се најголемите од сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom