- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 980
- Поени од реакции
- 3.801
Не полнат како сестра ти што ја полнат во студентски ти ебам се женско во фамилија.Sho be se nerviras deka ve polnat??
Toj od Lisice najde da kazva selski oh gospodeeee![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не полнат како сестра ти што ја полнат во студентски ти ебам се женско во фамилија.Sho be se nerviras deka ve polnat??
Dobro be ne se nerviraj ete ke vi ja daj poslednata Parondo plus pa i prenos ke ve imaНе полнат како сестра ти што ја полнат во студентски ти ебам се женско во фамилија.

Многу си смешен да ти ебам селскиот, ај одјеби од тука.Dobro be ne se nerviraj ete ke vi ja daj poslednata Parondo plus pa i prenos ke ve ima![]()
Sho be se nerviras deka ve polnat??
Пошо Гогов ќе го накршиА Недановски што му требаше 40 минути за да го промени голманот којшто не фати ни една топка.

Не е битно, треба да проба да смени нешто, ова е дебакл, ако после ваков пораз не си даде оставка, тогаш исти кур сме како вештачкине Еурокрем од Битола.Пошо Гогов ќе го накрши![]()
Не претерувај ,факт е дека се подобри и пораз не ни бега но мислам ќе пружат отпор. Мислам дека ги преценуваш .Не се ниту Барса ниту Веспрем.20 разлика па не знам дека некој изгубил толку.
.

Ne potcenuvajki go valur sepak bese evropska utakmica, mislam deka so Porto najrealno ke imame oset kaj sme i do kaj sme, a so Melsungen ke osetime kolku sme nazad od vrvniot rakomet vo Evropa.