Фан клуб - РК Вардар

Тешко ќе е наредната сезона си одат најдобрите играчи ќе бидеме скроз просечна екипа

Тешко ќе е наредната сезона си одат најдобрите играчи ќе бидеме скроз просечна екипа
Ако бидеме шампиони, нема да остават така. Ја не знам зошто луѓе се и толку сигурни дека нема да се игра ЛШ. Нели се исплатија брањата од ЕХФ, ама со доцнење. Реално, нема ништо официјално дека има нови. Само некои мубаети по чаршија.

Постои ли опција да се издејствува да се оди и на фудбал во сабота и на ракомет ?

Постои ли опција да се издејствува да се оди и на фудбал во сабота и на ракомет ?
Нема опција,фудбалот е приоритет.Ракометот требаше да се игра во недела ама поместен е во сабота

Мислам дека најдобро решение би било во сабота да се оди на 2 фронта. Тие 150 комити(толку дозволуваат) што сакаат да одат за Битола, а другите на фудбал. Тоа треба да се бара, нема да се толкува тоа како поделба, едноставно да се извади максимум од ситуацијата. А сега дали ќе дозволат присуство на гостински навивачи веќе не зависи до нас.

Нема опција,фудбалот е приоритет.Ракометот требаше да се игра во недела ама поместен е во сабота
Како може да е побитна утакмица која најверојатно ќе биде пуштена со цел да се спаси Тетекс, од друга страна дерби дуел за титула со најголемиот ривал.Не можам да сфатам која е логиката крај краева на 2 фронта без проблем би отишле во овој момент.

grupata kako grupa bojkotira ama site ke se nacrtaat u sala... daj be neka im kaze nekoj da ne se brukaat, neka izlizat kaj so plukaa i neka si se vratat na tribina, poslatko ke bide so niv u sala... ne se lutime, cel zivot im projde cekajki titula...

sprotivno neka ja kazat barem vistinata TRANSPARENTITE ke bojkotiraat a oni ko popcina ke bidat na tribina.

nego moze mesto where is wally da igrame where is ckembar X u sabota :lolzz:

kakvi klovnovi majko mila... :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom