Фан клуб - РК Вардар

Полека дечки, прошливе 20-тина дена тимов работеше (речиси) екслузивно на физичка подготовка. Прошлата година веќе имавме изиграно некој натпревар во Златибор пред да дојдеме во Струга, така што сигурен сум дека како ќе поминува времето ќе почнеме да заликуваме на нешто. Она што треба да не загрижува се тајмаутите. Разбирам дека сме индивидуално поквалитетни и поискусни, но сепак мора малку посериозно да се пристапува.

Се тоа е точна дека немавме пријателски досега, дека турнирот нема никакво значење, ама играта воопшто не е ветувачка. Никаква идеја немавме на теренот, скоро ништо не одигравме, ги добивме на искуство.

Видете ги Цеље со Бутел, 10-1 водеа до 17 минута, Бутел даде прв гол од напад (првиот го даде голманот од гол на гол) во 18та минута. Едноставно кога имаш игра и квалитет, со послаб противник и без замарање не смее да се мачиш како ние со Алкалоид.
Зрачеше безидејност и на теренот и на тајм аутите на Бутинот, на кои Столе ја имаше главната улога.

Верувам дека придонесот на Црвенковска е компир.
Eee i ja mislev kao tebe, ama od sigurni izvori znam deka ne e kompir. Da mu veruvaš na dedo.
Автоматски споено мислење:

Се тоа е точна дека немавме пријателски досега, дека турнирот нема никакво значење, ама играта воопшто не е ветувачка. Никаква идеја немавме на теренот, скоро ништо не одигравме, ги добивме на искуство.

Видете ги Цеље со Бутел, 10-1 водеа до 17 минута, Бутел даде прв гол од напад (првиот го даде голманот од гол на гол) во 18та минута. Едноставно кога имаш игра и квалитет, со послаб противник и без замарање не смее да се мачиш како ние со Алкалоид.
Зрачеше безидејност и на теренот и на тајм аутите на Бутинот, на кои Столе ја имаше главната улога.
Taka si e. Ovie gi pobeduvaš na kontri i polukontri.

Eee i ja mislev kao tebe, ama od sigurni izvori znam deka ne e kompir. Da mu veruvaš na dedo.
Си верувам на себе. Ја памтам кога беше активен играч, на кеј ја гледав, редовно пиеше кафе и ко турчин пушеше цигари. Профи спортист. Ја видовме на тајм-аути кога го водеше Вардар 2-3 натпревари во СЕХА пред некоја година какви совети даваше. Сигурен сум дека е фина девојка, ама дека е некој тренерски виртуоз или талент, тешко.

Верувам дека придонесот на Црвенковска е компир.
Верувај многу се лажеш… Сите сме мислеле така ама многу луѓе директно вклучени во РКВ и во репрезентација имаат кажано дека била страшен аналитичар и дека за видео анализа била една од подобрите… Кире не е баш од Марс паднат, цел живот е у кремот на ракометот, да не била добра, не е дека немало да може да најде друг некој за таа работа…

Со таков тренер кој појма нема да смисли ниту една акција ќе биде пеколно тешко за Вардар.

Со таков тренер кој појма нема да смисли ниту една акција ќе биде пеколно тешко за Вардар.
Zalno za Vardar, nema ni on ni T od Trener am ajde nekoj mora da stoi pokraj aut linija I da figurira kako trener, amaterizam na najvisoko nivo za zal. Klub kako Vardar ne smee da si dozvoli takvo nesto. Pocnuvajki od "Trener" so nikakov kvalitet do nekoi smesni igraci so nikakov kvalitet takozvani golemi talenti I nadezi na mk rakomet. I pak nekoi Novinari ke napisat kako ovoj amater tip na "Trener"so 5 fakulteti I 2 tituli kako igrac koj nikad ne stapnal na teren, ucel od najdobrite I konecno ZASLUZENO dobil Sansa da go vodi Vardar, sramno e ama ajde..

Каков антиталент е Савревски, па мислам дека ни е најслаб играч во моментов. Мишевски барем нешто во одбрана се труди и покрај тоа што и таму не се снаоѓа најдобро.
Добрковиќ три пати се проби, три пати изеде ќотек ко магаре. Некако ситен ептен ми изгледа. Ама има муда и се пробива. Карапале во цела текма немаше три пробиви.
Гледам Алкалоид до последна секунда го мачеле Целје. Испаѓа дека за резултатот вчера не била виновна само нашата лоша игра, туку и добрата игра на противникот. Ме интересира како ќе се носиме ние утре со Словенциве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom