Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верувам дека придонесот на Црвенковска е компир.Kirca i Crvenkovska gi znaat našive kako dišat
Eee i ja mislev kao tebe, ama od sigurni izvori znam deka ne e kompir. Da mu veruvaš na dedo.Верувам дека придонесот на Црвенковска е компир.
Taka si e. Ovie gi pobeduvaš na kontri i polukontri.Се тоа е точна дека немавме пријателски досега, дека турнирот нема никакво значење, ама играта воопшто не е ветувачка. Никаква идеја немавме на теренот, скоро ништо не одигравме, ги добивме на искуство.
Видете ги Цеље со Бутел, 10-1 водеа до 17 минута, Бутел даде прв гол од напад (првиот го даде голманот од гол на гол) во 18та минута. Едноставно кога имаш игра и квалитет, со послаб противник и без замарање не смее да се мачиш како ние со Алкалоид.
Зрачеше безидејност и на теренот и на тајм аутите на Бутинот, на кои Столе ја имаше главната улога.
Си верувам на себе. Ја памтам кога беше активен играч, на кеј ја гледав, редовно пиеше кафе и ко турчин пушеше цигари. Профи спортист. Ја видовме на тајм-аути кога го водеше Вардар 2-3 натпревари во СЕХА пред некоја година какви совети даваше. Сигурен сум дека е фина девојка, ама дека е некој тренерски виртуоз или талент, тешко.Eee i ja mislev kao tebe, ama od sigurni izvori znam deka ne e kompir. Da mu veruvaš na dedo.
Верувај многу се лажеш… Сите сме мислеле така ама многу луѓе директно вклучени во РКВ и во репрезентација имаат кажано дека била страшен аналитичар и дека за видео анализа била една од подобрите… Кире не е баш од Марс паднат, цел живот е у кремот на ракометот, да не била добра, не е дека немало да може да најде друг некој за таа работа…Верувам дека придонесот на Црвенковска е компир.
Со таков тренер кој појма нема да смисли ниту една акција ќе биде пеколно тешко за Вардар.Се тоа е точна дека немавме пријателски досега, дека турнирот нема никакво значење, ама играта воопшто не е ветувачка. Никаква идеја немавме на теренот, скоро ништо не одигравме, ги добивме на искуство.
Видете ги Цеље со Бутел, 10-1 водеа до 17 минута, Бутел даде прв гол од напад (првиот го даде голманот од гол на гол) во 18та минута. Едноставно кога имаш игра и квалитет, со послаб противник и без замарање не смее да се мачиш како ние со Алкалоид.
Зрачеше безидејност и на теренот и на тајм аутите на Бутинот, на кои Столе ја имаше главната улога.
Zalno za Vardar, nema ni on ni T od Trener am ajde nekoj mora da stoi pokraj aut linija I da figurira kako trener, amaterizam na najvisoko nivo za zal. Klub kako Vardar ne smee da si dozvoli takvo nesto. Pocnuvajki od "Trener" so nikakov kvalitet do nekoi smesni igraci so nikakov kvalitet takozvani golemi talenti I nadezi na mk rakomet. I pak nekoi Novinari ke napisat kako ovoj amater tip na "Trener"so 5 fakulteti I 2 tituli kako igrac koj nikad ne stapnal na teren, ucel od najdobrite I konecno ZASLUZENO dobil Sansa da go vodi Vardar, sramno e ama ajde..Со таков тренер кој појма нема да смисли ниту една акција ќе биде пеколно тешко за Вардар.