Фан клуб - РК Вардар

Дали само мене ми се чини , ама како амбициите на Михајло да му се :
-да играме ЕХФ куп и да стигаме до фајнал фор , така и пак ќе си има доста публика , а од друга страна трошоците се десеткратно помали !!!
- пуштање на приматот на битолските провинцијалци и на новиот клуб на “Кире-недопирливиот” и транзициониот тајкун .

Може грешам , ама натака ми оди паметот со многу потези , од Вујо , неносењето плеј и добар бек цела сезона , прелесното откажување од Гурбиндо, Кудуз и други ….
Дај боже да сум грешка ………..

imas info, ili si pravis losi filmovi u glava ?
Си правам филмови. Ама, реално, нас многу ни зависи од тоа дали ќе играме ЛШ. Реномето на клубот ќе падне ако не сме во натпреварувањето следната година. Иако, можда може и вајд карта да добиеме некако, и да не го освоиме домашново првенство. Сепак сме Вардар.
Автоматски споено мислење:

-да играме ЕХФ куп и да стигаме до фајнал фор , така и пак ќе си има доста публика , а од друга страна трошоците се десеткратно помали !!!
Нема шанси. Ако не играме ЛШ, може да изгубиме и некои од сегашните играчи, зошто на многу им е битно тоа.

1 април иде, Михајло само еден играч договори за идната сезона. Уствари тука е и Борко, двајца хаха.

Јас мислам дека и Кузмановски треба да го договори и следната година да целиме на титула во Келн.

- пуштање на приматот на битолските провинцијалци и на новиот клуб на “Кире-недопирливиот” и транзициониот тајкун .

Може грешам , ама натака ми оди паметот со многу потези , од Вујо , неносењето плеј и добар бек цела сезона , прелесното откажување од Гурбиндо, Кудуз и други ….
Дај боже да сум грешка ………..
Коментаров го постираш тука еднаш неделно или како ? Јас мислам дека само на тебе ти се чини тоа... Кој примат да го пушти на Алкалоид ? Стварно ли мислиш дека Алкалоид од прва сезона во Суперлига ќе биде некој фактор ? Па прво ќе треба да стигнат на нивото на Бутел и Охрид па да пројдат сезони, за да стигнат на нивото на Вардар и Еурофарм... сме изгубиле едно дерби, јбг сите се разочаравме, очекувавме победа на таа атмосфера али ете изгубија, можда изгореа у атмосфера, може лош ден, може не влегоа сериозно во мечот, плус Дејвис не можеше да најде постава што ќе фати континуитет на утакмицата, 20 ротации направи... Факт е дека они не можат 2 такви утакмици да изиграат во дерби, факт е дека и ние не можеме да изиграме полошо од тоа... Колку и да има атмосфера во Битола колку и да има во салата, нема да им е прв пат на нашиве да играат во таква атмосфера, така да не е дека немаме шанси за титула...

Без да ве провоцирам, ама сабота имаме прва меч топка. Од двојката веќе еднаш изгубивте а сега доаѓате пак на истиот терен, уморни ќе бидете од весперм, лош момент после поразот од Пелистер... знам дека и покрај се 95% шансите за победа се ваши, али сепак тие 5% ни даваат за право да се надеваме
Te go svakjam entuzijazmom i verbata, ama muabetot mi e deka se zavisi od nas. Za natprevarot protiv dvojkata voopšto ne sakam ni da komentiram. Ako izgubime od niv, ušte vo sabota so čisto srce ke vi ja čestitam titulata.

Пола играчи, стручен штаб, тренери, кондициони тренери - се што можеа земаа од Вардар ама џабе - титула не се освојува со пари, туку со срце!
Затоа, ајде вечерва да им покажеме уште еднаш како се бранат боите и како се игра за овој двократен европски првак. Сите во сала за наш Вардар!
Одиме на победа!
Никогаш не се предаваме!
Ние сме Вардар!

Коментаров го постираш тука еднаш неделно или како ? Јас мислам дека само на тебе ти се чини тоа... Кој примат да го пушти на Алкалоид ? Стварно ли мислиш дека Алкалоид од прва сезона во Суперлига ќе биде некој фактор ? Па прво ќе треба да стигнат на нивото на Бутел и Охрид па да пројдат сезони, за да стигнат на нивото на Вардар и Еурофарм... сме изгубиле едно дерби, јбг сите се разочаравме, очекувавме победа на таа атмосфера али ете изгубија, можда изгореа у атмосфера, може лош ден, може не влегоа сериозно во мечот, плус Дејвис не можеше да најде постава што ќе фати континуитет на утакмицата, 20 ротации направи... Факт е дека они не можат 2 такви утакмици да изиграат во дерби, факт е дека и ние не можеме да изиграме полошо од тоа... Колку и да има атмосфера во Битола колку и да има во салата, нема да им е прв пат на нашиве да играат во таква атмосфера, така да не е дека немаме шанси за титула...
1.Ти стварно мислиш дека Мукаетов и Кире такви ко што се ќе чекаат со години да стигнат до ЛШ ?? Па погледни каков хаос се направи годинава во Втора лига за да се сигурни дека ќе влезат и Супер лига !!!
2. Многу си контрадикторен со тоа атмосверата , прво нашите се изгубиле и изгореле у нашата атмосвера , ама у битола колку и да има атмосвера , на нашите не им е прв пат да играат у таква атмосвера ……:)
3.Дејвис е можда најдобриот аналитичар и тактичар на свет , одличен е да воочи детаљи , ама кога ќе почне хаос , човекот се губи !!!
Така беше и со женската екипа, така беше и во Веспрем , еве го истото и на мечевите на Вардар !!! Не се сети тај аут да побара кога беа најголемите падови во нашата игра, Владо повеќе даваше насоки него он !!! Давис е идеален да биде позади Раул, Парондо или некој друг , со цело поштовање , ама се губи у клучни моменти.
4.Титула ќе земеме 100% затоа што како што некој погоре напиша битолчаните немаат муда да издржат такво оптоварување и сами ќе пукнат под притисокот

1.Ти стварно мислиш дека Мукаетов и Кире такви ко што се ќе чекаат со години да стигнат до ЛШ ?? Па погледни каков хаос се направи годинава во Втора лига за да се сигурни дека ќе влезат и Супер лига !!!
2. Многу си контрадикторен со тоа атмосверата , прво нашите се изгубиле и изгореле у нашата атмосвера , ама у битола колку и да има атмосвера , на нашите не им е прв пат да играат у таква атмосвера ……:)
3.Дејвис е можда најдобриот аналитичар и тактичар на свет , одличен е да воочи детаљи , ама кога ќе почне хаос , човекот се губи !!!
Така беше и со женската екипа, така беше и во Веспрем , еве го истото и на мечевите на Вардар !!! Не се сети тај аут да побара кога беа најголемите падови во нашата игра, Владо повеќе даваше насоки него он !!! Давис е идеален да биде позади Раул, Парондо или некој друг , со цело поштовање , ама се губи у клучни моменти.
4.Титула ќе земеме 100% затоа што како што некој погоре напиша битолчаните немаат муда да издржат такво оптоварување и сами ќе пукнат под притисокот
Како што можеш да видиш од мојот коментар пишува ЕТЕ ИЗГУБИЈА, а не ете се изгубија... Изгореа во атмосфера и се изгубија во атмосфера се тотално различни 2 поима..... Алкалоид не е кадарен да освои домашна титула минимум у наредни 3,4 сезони а можда и повеќе...

Вечер со Веспрем ќе даваат пренос на тв ?

Ако мтв ја сметаш за телевизија, не. На Арена ќе има.

Која Арена?Ги има неколку.

Било која, стискај на далинското горе доле и ќе видиш каде ќе има.

Ако мтв ја сметаш за телевизија, не. На Арена ќе има.

Било која, стискај на далинското горе доле и ќе видиш каде ќе има.
Освена арена 1 нефаќам други.Ќе треба стрим да барам на нет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom