Фан клуб - РК Вардар

ТАЛЕ ПАРТИЈА СНОВА И ФОРУМ ПАДНА!!!!!
Да е жив и здрав Обрван со неговата 6-0 залепена на 6 метри, го направи Тале да изгледа како Паскал Хенс.

За натпреварот со Загреб неколку збора. :D
Тале многу ме изненади, поради тоа што имаше храброст да се крене на шут во тие моменти кога крајниот резултат зависеше од грешка на едните или другите.
Реално до некаде и Борко не спаси.
Некако се играше споро и без идеа.
Њокас на крај можеше да прокоцка се, ама сме имале среќа. :)
Автоматски споено мислење:

Во право си! :)
Автоматски споено мислење:

Чупко, легенда...не прославуваше после својте постогнати голови.:cuc:
Ретко кој така респектира поранешен клуб.
Нека стои легендарнава слика тука. :)
Прегледај го приврзокот 323086

Само ме интересира со кого се караше на крајот ? Со судиите или со некој од нашата клупа ? Не видов.

мислам со Тото

Sent from my iPhone using Tapatalk

Денес после утакмица го прашав Анте до кај е со повредата, рече дека почнува со тренинзи следната недела. Така да, ако не со Мешков, верувам дека ќе игра со Елверум.

Денес после утакмица го прашав Анте до кај е со повредата, рече дека почнува со тренинзи следната недела. Така да, ако не со Мешков, верувам дека ќе игра со Елверум.
Za so Vezprem taman

Не би ги земал gol.mk за многу релевантни кога е во прашање Вардар, иако е многу возможно со оглед на тоа што имаше 1 +1 договор кој му истекува сезонава. Инаку да, Костадин Петров од Металург е на позајмица кај нас до крај на сезонава.

Валчак си оди 100% , не ми е јасно зашто толку лесно се откажуваме од солидни играчи ?
Па тој Петров е пет класи послаб од него

Стално сум сакал такви некои резултати со малку голови во ракомет. Тешка за гледање, ама на крајот победуваш. Вака и Кометал го победи Мец во Скопје. Браво и идеме на победа со Мешков следна! Би било убаво да ги победиме таму.

Валчак си оди 100% , не ми е јасно зашто толку лесно се откажуваме од солидни играчи ?
Ни мене не ми е јасно. За трет пикер, дечокото сосема коректно си одигра последниве 2 години.

Ни мене не ми е јасно. За трет пикер, дечокото сосема коректно си одигра последниве 2 години.
Игра и повеќе од коректно, особено што игра во два правци. Ама можеби сака поголема минутажа и затоа не го продолжил договорот. Не знаеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom