Фан клуб - РК Вардар

Њокаси претеруваат со овие акробатски потези...
Нека му дадат МК пасош на Моралес, страшен играч.

Ovie kako se popalija kako da igrat Finale vo Liga na sampioni, nebiten Tim idioti I svinja od trener.
Автоматски споено мислење:

Morales stvarno Jak Ali 35 godini, maximum use 1-2 godini igranje ako go odminat povredi

После тоа од лани Сеха веќе не ми се ни гледа.
Овие Нексе изгледа само против нас знаат да играат, им се чини ако не победиле дека ЛШ освоиле.
Подобро ќе беше да ги победиме со поголема разлика, да знаат до кај се, но ете...тоа е тоа.
Навистина штета ако повреда на Карапале е сериозна. :(
Њокасиве каква превара од играчи се, само кога ќе се сетам како им се радувавме на првите натпревари... :tapp:

Gledam Dodić igral za Ohrid denes. Izgleda patka beše vesta deka kaj ke go odigra vtoriot del na sezonata.

Ако го земат Косоротов ненормално добра работа ќе завршат… страшен играч, бомба има во раката… Иначе со Додиќ е пред официјализација трансферот, малку запнаа зашто барале пари Охрид…

Moже овој трансфер да е поврзан со идниот наш спонзор. Ќе видиме.

Фина атмосфера во Кавадарци, најверојатно по Скопје најдобра во Македонија.

Карапале не играше денес ?
Не гледав, ако има потешка повреда нека гледаат што можат побрзо да потпишат нов среден бек. Само со Крстевски нема да можеме нешто да направиме.

Не гледав, ако има потешка повреда нека гледаат што можат побрзо да потпишат нов среден бек. Само со Крстевски нема да можеме нешто да направиме.
Не играше, цело време во напад играше Крстевски што е слаба опција за утакмици од ниво на лига шампиони. По мене треба Дејвис да проба и со Дибиров и со О. Њокас на среден бек
Автоматски споено мислење:

Не играше, цело време во напад играше Крстевски што е слаба опција за утакмици од ниво на лига шампиони. По мене треба Дејвис да проба и со Дибиров и со О. Њокас на среден бек

Back
На врв Bottom