- Член од
- 25 декември 2019
- Мислења
- 1.959
- Поени од реакции
- 3.041
Не игра толку лошо сезонава, без заебанции.Зш не кажувате дека Талесен 7 пута је забио![]()

Лани немаше 7 шута во цела сезона.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не игра толку лошо сезонава, без заебанции.Зш не кажувате дека Талесен 7 пута је забио![]()
Не игра толку лошо сезонава, без заебанции.
Лани немаше 7 шута во цела сезона.![]()
I da znaes nema laganica kaj negovujo ne e aljusot, tepa vujo ako se zaebavas
Си играш к со нас, или си навистина сериозен?Трансферот на Кара е 99% завршена работа и тоа за 50% помала плата од таа што ја зима во Киелце… единствена дилема е дали доаѓа во Јануари или од следна сезона …
Мислам дека е сериозен...Си играш к со нас, или си навистина сериозен?
и осеќам дека у елиминации ќе се паднеме баш со нив...Леле друже.. ако се врати Кара, веќе ја замислувам сцената.. Јане има да гори. Таман шпанскиот папучар ја ослободи 18ката.
Посериозен не сум билСи играш к со нас, или си навистина сериозен?
Како викаше Вујо во интервјуто за бекстејџ...да почнеме да ги враќаме еден по еденПосериозен не сум билОд завчера му е активен повторно и македонскиот број, ептен при крај е работата, да се надеваме дека доаѓа во Јануари, да не чекаме до следна сезона…
Нека дојде само Кара, па после може по Илија да тргнеме..Како викаше Вујо во интервјуто за бекстејџ...да почнеме да ги враќаме еден по еден
Sent from my SM-N950F using Tapatalk