Фан клуб - РК Вардар

Сега на Ќумурното ќе оддржат манифестација каде ќе се прогласи втор најголем спортски подвиг после кревањето на паркетот со Лемго. Во игра се следниве три номинации кои ги постигна Еурофарм оваа сезона.

1. Освојување на турнирот во Струга. (Кровот се крена)
2. Одлични резултати на маратонската екипа на Еурофарм на ,,Охрид трчат"
3. Отварање на нова аптека во Маврови Анови.

Инаку да играа со зелени дресови, да бранеше фараонот на првата, да немаше Вардар 2.5М буџет, да не играше Дибиров на крило и Чупко на бек, да имаше публика на втората и баба да имаше куре, Вардар немаше да биде шампион ферски е да се признае.

Оф топик, не пишувам често на темава, ама ве пратам што пишувате. Ве молам со имбециливе битолски не се препукувајте, џабе ја уништувате темава. Благодарам за разбирањето.

Личен тој на мајка...
Дојди ваму 5ка да ти пишам за есејот шо го напиша.
Страмота ќе беше титула да не освојте со овие играчи и 2,5М евра, али ни на то не се израдвавте зафатени сте спремате организација за паради каде шо ќе ги развејувате сите бои. Од зелено-жолта, црвено-бела, сино-бела па на крај со виножито да си играте. Е кенгурчо кенгурчо да те немаше ќе требаше да те измислиме за да браниш некој клуб кој служи само да бидат видени одредени луѓе.
Свака ти част бе дете.
За попушување не спомнувај избриши се имаш бело на суратот.
Стара гарда си ти крепиш не се даваш лесно го примаш машки, мило ми е за на век да си го примаш.

pa samo vie mislevte deka nema da ja odvoime, jas ni za konkurenti ne ve racunav seedno dali vistinskiot ili plavo beliot klub zatoa i ne me trese nekoja euforija, ocekuvani tituli pa i tolku vo niza ne se nesto sto ke se preraskazuva ko gradskite dueli so mincovici... sezonava moze da prepaskaze u edna recenica....

gi isljakavme site dovolno kolku za da se osvojat titulite, bitolcani placea za nekakov aut na nebitna utakmkca so prolet...

drugovo e smesno da se komentira, vasata posledna rakometna radosta bas dojde taka so pusenje kaj trifun ama mal si bil pa da se setis na placenjeto od vasite pogotovo posle zabranata za nastapi vo evropa...
Автоматски споено мислење:

Lele kolku smeshno ej. Aj ve molam site da ne se smeete po tolku na ovaj shegovit komentar.

ti use visis u nasiot fan klub? idi be zamaraj na kockarskite temi za nekoj shemi za evroto

Убооо дете си ти, ти имат кажано?
Ако не, не бери гајле има време ќе разбереш.
Барем ми објасни сега ќе ги гледам работите поинаку.
Автоматски споено мислење:

Остај бе шо им објаснуваш гледаш дека се спремаат за парада, не ги ремети. Ние не знаеме ништо.
Ќе си умреш од мака што најголем успех на Еурофарм што си прославил е турнир во Струга. Ајде доисплачисе ќе ти помине.

Оф топик, не пишувам често на темава, ама ве пратам што пишувате. Ве молам со имбециливе битолски не се препукувајте, џабе ја уништувате темава. Благодарам за разбирањето.
Апсолутно. Едни исти работи се вртат по 2 страни. Па некој ден пауза, па, ај пак. Најдобро е да се игнорира се тоа и да не се троши енергија, да не се влегува во безсмислени конфликти. Ништо не се постигнува, само време и сила се губи.

pa samo vie mislevte deka nema da ja odvoime, jas ni za konkurenti ne ve racunav seedno dali vistinskiot ili plavo beliot klub zatoa i ne me trese nekoja euforija, ocekuvani tituli pa i tolku vo niza ne se nesto sto ke se preraskazuva ko gradskite dueli so mincovici... sezonava moze da prepaskaze u edna recenica....

gi isljakavme site dovolno kolku za da se osvojat titulite, bitolcani placea za nekakov aut na nebitna utakmkca so prolet...

drugovo e smesno da se komentira, vasata posledna rakometna radosta bas dojde taka so pusenje kaj trifun.
Како шо се сеќавам и вие машки го шмукнавте на Трифун.
Цел проблем е шо не сме луѓе и незнаеме да ги цениме спонзорите да останат и вложуват во клубовите. Туку некој ситни души гледаат како да извлечат појќе пари во тој момент и затоа не вложуваат.
А никогаш не сум велел дека Пелистер ќе освои ова сезона титула оти реално гледав дека кај вас има играчи со карактер а кај нас принцези.
Но убо е да ве потсетам дека вие не навивате за вашиот клуб туку навивате за виножито боја а се чукате по градите само кога ќе осетите моќ. Ќе ве нема бе ќе останете само по форуми. И самите знаете која грешка диносаурусот ја направи со доаѓањето на Вујовиќ. Прочитана сликовница ви е низ цел балкан го научија кој е, само диносаурусот и Вујо знаат шо глупости ќе прават наредната сезона.
Ракометот е по корумпиран од кошарката кога станува збор за местење утакмици. Мислите Дибиров, Горбок, Чупич, Столе и остала багра за џабе седеа по година дена и појќе без плата а купуваат нови џипови.
Еве ви ја вашата реалност ова се боите за кои навивате.
Ги има сите бои за кој навивате во склон на околности како ќе ви текне. 71UMVDjcufL._AC_SX425_.jpg

Цел проблем е шо не сме луѓе и незнаеме да ги цениме спонзорите да останат и вложуват во клубовите. Туку некој ситни души гледаат како да извлечат појќе пари во тој момент и затоа не вложуваат.
А никогаш не сум велел дека Пелистер ќе освои ова сезона титула оти реално гледав дека кај вас има играчи со карактер а кај нас принцези.
Но убо е да ве потсетам дека вие не навивате за вашиот клуб туку навивате за виножито боја а се чукате по градите само кога ќе осетите моќ. Ќе ве нема бе ќе останете само по форуми. И самите знаете која грешка диносаурусот ја направи со доаѓањето на Вујовиќ. Прочитана сликовница ви е низ цел балкан го научија кој е, само диносаурусот и Вујо знаат шо глупости ќе прават наредната сезона.
Ракометот е по корумпиран од кошарката кога станува збор за местење утакмици. Мислите Дибиров, Горбок, Чупич, Столе и остала багра за џабе седеа по година дена и појќе без плата а купуваат нови џипови.
Ги има сите бои за кој навивате во склон на околности како ќе ви текне. Прегледај го приврзокот 297756

nit bil trifun vo rk vardar nit nekoj se zamaral i placel po nego. bil vo kometal gp i fk vardar i na kraj krajeva trifun si e skopsko dete ne gledam problem vo toa. jadnici celo vreme kvicite za bt a posleden pat uspeh osetivte so skopski pari inace 20 god ke neznaevte kako e da se raduvas za titula.

vujo ne e voopsto greska nego e bas toa sto mu treba na vardar vo momentot. redno e nekoj da gi podbere i da pomine klubot niz eden mini remont so ogled na okolnostite. uzivaj ti tamu so princezite i ne zamaraj poveke da ne ne nalutis pa da im kazeme i u struga da igraat seriozno tek togas ke nema na sto da se poraduvate...

Ги има сите бои за кој навивате во склон на околности како ќе ви текне. Прегледај го приврзокот 297756
Што бе некој од Ск ја има растурено сестра ти па сега си исфрустриран?

Ова сигурно некој постар човек го куцал што нема концепт за константност. На еден од документиве пишуваше - такмичарска сезона 2021/2022.
Михајло го куцал на машина за куцање. :D

И кога наидувал на српски, полски, хрватски му се заглавува копчето и со голема буква го куца.

Што бе некој од Ск ја има растурено сестра ти па сега си исфрустриран?
Хаха сите на нозе ве кренав, а вие не станавте титула да прославите.
Се виде вашето.
Секоја чест за тие шо се броеа надвор после утакмица.
Поздрав до нежните.

Attachments

• 71UMVDjcufL._AC_SX425_.jpg
    71UMVDjcufL._AC_SX425_.jpg
    15,6 KB · Прегледи: 11
Не сум скопјанец, не го сакам Скопје, ама не сум фрустриран од градот или неговите граѓани, па да плукам по се' што е скопско (освен по скопско пиво).
Некни добив прашање од скопјанка: да не имате во вашиот град некој хејт кон Скопје ко што имаат охриѓани. Ме изнасмеа девојчето. Чуму хејт, само љубов море. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom