- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
А на кој му сметал? На Михајло, не бил во замислите на новиот тренер, или нешто проблеми правел? Имаш инфо?Глеб сакаше да остане,и на минимален договор.Грубо кажано,избркан е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А на кој му сметал? На Михајло, не бил во замислите на новиот тренер, или нешто проблеми правел? Имаш инфо?Глеб сакаше да остане,и на минимален договор.Грубо кажано,избркан е!
Лошо. Наводно се договараат играчи од секаде. Па ти ако донесеш од Египет играчи, од Франција, од Шпанија, Полска, и слично. Купишта различни земји, играчи што играат на различни нивоа, зборат некој скршен англиски, па колку ќе можат тие да се разберат и да се уиграат со нивните различни стилови. А повеќе од пола екипа ќе ја смениме. Уште Вујо да биде тренер и се завршиле работа. Не дека се битни, ама очекувам и Димитриоски и Мишевски да си отидат на лето, а не би ме изненадило и овој Шевалјевиќ да го шутнат, со оглед претходно како функционираше клубот.Ама мене ми делува дека се ова е хаотично, дека разни менаџери ги нудат своите играчи и се пазари без никаков концепт.
Мислам дека Димитриоски и Мишевски сепак ќе ги задржат, поради намалувањето на бројот на странци, па ќе ги чуваат за домашна лига. Ама ништо не би ме изненадило и ако ги пуштат.Лошо. Наводно се договараат играчи од секаде. Па ти ако донесеш од Египет играчи, од Франција, од Шпанија, Полска, и слично. Купишта различни земји, играчи што играат на различни нивоа, зборат некој скршен англиски, па колку ќе можат тие да се разберат и да се уиграат со нивните различни стилови. А повеќе од пола екипа ќе ја смениме. Уште Вујо да биде тренер и се завршиле работа. Не дека се битни, ама очекувам и Димитриоски и Мишевски да си отидат на лето, а не би ме изненадило и овој Шевалјевиќ да го шутнат, со оглед претходно како функционираше клубот.
Ама ја мислам дека они ќе бараат да си одат, зошто тапкаат во место.Мислам дека Димитриоски и Мишевски сепак ќе ги задржат, поради намалувањето на бројот на странци, па ќе ги чуваат за домашна лига. Ама ништо не би ме изненадило и ако ги пуштат.
Парондо по се изгледа дека не сака да има клуб... првенствено сака да си ја заврши работата шо ја започна со Египет, па тек после тоа веројато ќе си бара клубски ангажман..Karlos Ortega trener na barsa so znaci parondo nema klub.
Глеб ептен ми беше при срце, реткост е таков лудак што толку го сака клубот. Дојде на мала врата, а сега е црвено-црна легенда.
И покрај се, ќе се обидев да го разберам неговото заминување, ако идниот тренер кажеше: Глеб е добар играч, ама не се вклопува во моите замисли за тоа како треба да изгледа Вардар. Но, ние во моментов немаме претстава кој ќе го води клубот, а во меѓувреме заминуваат играчи, се потпишуваат нови имиња. И тоа е многу чудно. Ако идниот тренер го води тоа од позадина, во ред е. Ама мене ми делува дека се ова е хаотично, дека разни менаџери ги нудат своите играчи и се пазари без никаков концепт.
Само ми кажа дека му ја затвориле вратата.Дечкото е скршен.А на кој му сметал? На Михајло, не бил во замислите на новиот тренер, или нешто проблеми правел? Имаш инфо?
Тој и така не играше за Русија, ако му дадеа мкд пасош ќе можеше да игра за нас, или има мкд пасош ?Само ми кажа дека му ја затвориле вратата.Дечкото е скршен.
А сакаше о за репрезентација да игра
Не сака. Има вртоглава сума во Египет. Доколку превземе клуб, според договор платата во Египет му се крати мислам за 50%. Е сега рачунај колку треба да му понудат од некој клуб за да компензира.Парондо по се изгледа дека не сака да има клуб... првенствено сака да си ја заврши работата шо ја започна со Египет, па тек после тоа веројато ќе си бара клубски ангажман..
Значи..СтолеМихајло не го сакал Калараш и му ја покажал вратата. Од она што го чув, „некои“ од играчите не ги примал во канцеларија затоа што бил во конфликт со нив поради нивните мислења околу идната тренерска одлука на Вардар. Во најава уште едно заминување од шампионската генерација...