Фан клуб - РК Вардар

Битно Векиќ останува... хаос! Не би ме чудело Стево да ги праи овие промени!

Еден другар не веруваше дека Глеб најавува заминување со објавата па му пишал.
Еве што му вратил Глеб:
Zdravo , yes i'm out.
:(

Лошо. Тешко дека ќе бидеме појаки следната година како што се најавуваше. Изгледа ќе паднеме некое ниво. Не требаше да се пушти Глеб. Си отидоа неколку квалитетни играчи за следната сезона. Да се надеваме дека ќе се донесе некое јако засилување, ама не ми делува така.

Па не е дека свесно го пуштаат, едноставно изгледа тие се можностите во поглед на финансиите...

Па ако се преговара со тие играчи за кои се шпекулира, може ваљда да не носат некои од тие и да му дадат некој денар повеќе на Глеб. Покажа многу лојалност и срце тој, заслужува. Иако, може и тоа што викаш, дека ституацијата финансиски е уште под тоа ниво за кое имаме слика ние.

Абе ова не е зафрканција. Ние испаѓа дека 60% нова екипа ќе имаме следната сезона.

Абе ова не е зафрканција. Ние испаѓа дека 60% нова екипа ќе имаме следната сезона.
Ова е тоа што мене најмногу ме плаши во ситуацијава. Еден куп нови играчи, па уште и нов тренер како капак на се. Дури и да биде све у ред (финансиски, организациски, ситуација со covid итн.) нас ќе ни требаат уште две сезони да се уиграме. :toe:

Па ако се преговара со тие играчи за кои се шпекулира, може ваљда да не носат некои од тие и да му дадат некој денар повеќе на Глеб. Покажа многу лојалност и срце тој, заслужува. Иако, може и тоа што викаш, дека ституацијата финансиски е уште под тоа ниво за кое имаме слика ние.

Ne e do parite , nemoj da mislite deka francuzon ili kuduz gurbindo doagaat za kikiriki da igraat ovde .. Vo rkv problem e sto nema bas ubav muabet na relacija uprava igraci

Калараш да го пуштиш требит некој поглуп од оној Давор ќелајцана да ти ги прајт трансферите. Каков беден потег. Дно

Изгледа Михо го спаси клубот од пропаѓање, ама не и тоа што иде со името Вардар, кое се градеше неколку години.
Такви борци, вардарци, родени победници да пуштиш така лесно е глупо у најмала рака, кој знае што е разлогот за неговото заминување.. а баш ме интересира.

Некој погоре спомна ненормална сума на пари што му била понудена на Глеб, Вардар неможе да понуди толку , а греота е човекот да не се обезбеди

Некој погоре спомна ненормална сума на пари што му била понудена на Глеб, Вардар неможе да понуди толку , а греота е човекот да не се обезбеди
Глеб сакаше да остане,и на минимален договор.Грубо кажано,избркан е!

Кој ги прави трансфериве кај нас ?
За да го избрка Глеб треба да има 0 познавање за се а посебно за ракомет и Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom