Ги распаднавме како Германија - Полска во втора светска војна, како НАТО - Југославија, како политичари - Македонија, како Пирло - Јувентус, како љубовна врска на Гроздан и Каролина Гочева, како суво гомно од куче, како Соња - ТАТ.
Реков и во нивната тема. Или ќе се игра гол за гол или едната екипа ќе оди над 7-8. Ептен се разлабавија на крајот, инаку ќе ги тепавме и поубедливо. Знаев дека агресивната одбрана со Дибиров како најистурен ќе вроди со плод. Со една постава ги тепавме, пола играчи не добија ни шанса да заиграат.
Мора да кажам дека и мене ме прелажа Струшкион куп. Очекував дека бековскава линија им е далеку подобра, а на крај излезе дека вистинскиот Пелистер ни пружи поголем отпор пред две недели
Браво за Гаџа, во страшна форма игра. Штета што ни се падна Веспрем во ЛШ, па ќе ни остане само да си ја доиграме лигава. И Диско ме изненади.
Вака треба да се игра во секој дуел во лигава, да не се остави ни најмал сомнеж дека може некој друг да ја освои титулата. Малку недостасува да се влезе лабаво во некој гостински дуел и да тргне возот надолу после тоа.