Фан клуб - РК Вардар

Чаневски им брани 3 зицери. Срце да гп изеде, мамицата да му ја ебам...

Ние добро играме во одбрана, они не. Ја мислам дека ќе ги добиеме лесно.

Одлична одбрана, одлична. Не ми е јасно како оној антиталентот Чаневски скина толку зицери.

Добро прво, може уште многу, многу подобро. Ама мило ми е дека сакаат да играат и нека начукаат разлика сега.

Човече антиталентон Чаневски им направи 7-8 одбрани и тоа повеќето зицери. Да искористеа пола веќе ќе беа на 10тина разлика.

Само јако и во второ може да ги згазиме,далеку подобро играме и во двата правци.
Да не беше Чаневски кај нив ќе имавме многу поголемо водство.

Нема застанување до крај,само нашата одбрана нека продолжи вака и ќе ги плеснеме со 7-8 разлика најмалку.

Чаневски им брани 3 зицери. Срце да гп изеде, мамицата да му ја ебам...

Uste Daskalovski da iskoci od nekade i da se razbrani bas protiv Vardar.

Realno shankurinja jaki.. jas ocekuvav poveke od 5 razlika na poluvreme ali se dokaza deka site paljovci tuka sto serea ne serele za dzabe i stvarno se mnogu jaki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас и на другиве им викав дека највеќе ми е страв од тоа сакатото Градо. Ќе прима голови од 10 метри и ќе ти скине 10 зицери, се да му ебам. Да не ни играат 7 на 6, ќе ги утепавме. Малку фали да одбраниме некој напад и да брцнеме гол на празен за да ги откажеме. Штета за зицерите, ќе имавме убаво водство на полувреме.
Инаку, неспоредливо дерби со оние со Металург. Досега ќе имаше 20 исклучувања, три црвени и 2 тепачки. Уште ќе се играше прв дел од прво полувреме :D

Боре ги држи во игра за титула. Два гола низ нозе, не знае каде се наоѓа.
Што е со Кантегрел бе човече? Корона не е, пошто беше на тренинг. Ќе го бркаат, повреда ли е?

Види го Дибиров, утка празен гол од метро. Што ви е беее? Земи наполни ги 10 разлика ццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom