Фан клуб - РК Вардар

Кога ќе сфатите дека Векиќ, Гаџа, Тале, Вујин се негови желби. Пазете го ова, го планираше Векиќ за замена на Вујин, а типот од Загреб го пратија во втора лига...
Автоматски споено мислење:

@chef_cook читни го ова, немал подобри решенија..
Јас како шо разбрав на Стевче му ги понудиле Хансен, Мем, Ремили, Сагосен, Шмид. Ама овој рекол не, ги сакам Векиќ, Тале, Гаџа и Вујин...
Со кој буџет да се купеа појаки играчи ? И не секој играч што некој членови тука си фантазираат е слободен или пак сака да дојде во Вардар.

Ај баш ќе го набројам играчите што ги одби Стевче.
Лук Стеинс
Пабло Симонет
Леонардо Дутра
Артем Кулак
Дима Санталов
Роман Маркишин
Немања Младенович
Јонс Асари
Јуре Доленец

А да,и брат му на Кара бил понуден,само не сум сигурен за тоа!?

Лук Стеинс
Пабло Симонет
Леонардо Дутра
Артем Кулак
Дима Санталов
Роман Маркишин
Немања Младенович
Јонс Асари
Јуре Доленец
Сериозно ли мислиш дека му рекле, ај да го донесеме Доленец и Стевче рекол - не.

Сериозно ли мислиш дека му рекле, ај да го донесеме Доленец и Стевче рекол - не.
Не туку е понуден,а овој не ни се заинтересирал што и како...без одговор

Не туку е понуден,а овој не ни се заинтересирал што и како...без одговор
Михајло е во ракомет подолго од мнозинство нас што сме живи. Да има уопште било каква шанса да се донесе таков играч, нема да остави он такво нешто да зависи од мислење на Стевче. Пример, еве го спомна тиа Пабло Симонет, за тој играч Михајло јавно даде изјава дека според него, не е тој калибар за Вардар и он нема интерес за таков играч. Што е сега Стевче крив за него?

„Да бидам искрен, не ми се допаѓа што Вардар почна да се користи за рекламирање на ракометари. Видете го примерот со Симонет, тој ни беше понуден преку неговиот агент, а веднаш потоа и протурена информација преку шпански новинари дека сме биле пред потпис. Вистината е дека ние никогаш не сме ја разгледувале оваа опција, Симонет не е опција за Вардар ниту квалитет за нашиот клуб, да стануваше збор за неговиот брат, кој игра во Монпелје, сигурно ќе бевме заинтересирани, но не и за овој аргентински ракометар“, вели Михајловски.

Лук Стеинс
Пабло Симонет
Леонардо Дутра
Артем Кулак
Дима Санталов
Роман Маркишин
Немања Младенович
Јонс Асари
Јуре Доленец

А да,и брат му на Кара бил понуден,само не сум сигурен за тоа!?
Од сите овие што си ги набројал освен тој првиот Стеинс ни еден друг играч не е подобар од Гаџа или од Јотиќ.
Добро ќе беше Санталов да се донесе место Талески ама правен е тој муабет веќе.
За Доленец тоа што го викаш не ми е верно,нема шанси да бил понуден Доленец а ние Вујин да го земеме,не се толку глупи Стевче и Михо,дури и да одлучиле така сигурно некој друг ќе реагирал од играчите или од управата.
Јас колку што знам Доленец има договор со Барса до 2021,можно е да бил понуден за наредна сезона или евентуално Вардар да плати оштета.

Јас бев од оние кои многу повеќе очекуваше од Гаџа, меѓутоа видливо е дека треба уште многу фурни леб да јаде за да се изделка во централен бек достоен за Лига на шампиони. Нема експлозивност, знае да асистира иако денес усра милион пасови, неискусен е во вакви натпревари, ретко шутира.Тоа е, навикнати сме на калибар Кара, Скубе.

Едини трансфер погоден им е Полјаков све остало е лошо за сега а и негледам дека освен Векич некој друг мојт нешто да се подобрит во иднина можда голманон
Неможе со вакви сакати бекови успех то е све колку и да го вртиш а и тешко група да поминат сите од негде кљукнаја бодој Вардар негледам како и од кај ке кљукнит нешто башка имаат катастрофален тренер пак ке кажам Стефо не е за прв тренер на вакви екипи и општо човекот е лимитиран со знање не гледам како би направил завидна кариера.
Многу коцки се лошо склопени имаат среќа шо има играчи од класа светска ке реча како Чупич,Стоилов и Дибиров али џабе коа имаат работа со тешки глупаци ко ги глеам бекојне колку немет појма на чоек му идет со 3 пикери и 3 крила да играт

Гаџа? Типот се плаши да влезе 1на1. Типот со Порто не кошташе бод плус. Кулак многу подобар од него. Лично он ми кажа дека не го сакал тренерот наш.

Стеинс ни еден друг играч не е подобар од Гаџа или од Јотиќ

Не ги пратам состојбите во ракометот како порано, се оладив пред се поради срањата што се дешаваат со ФК, ама ми се чини малку претеравте со јадењето гомна против Стевче. Не дека ја сум овде некој кого ќе го правда, ама ова се небулози више. Па не му биле по мерак тие играчи наводно и ради тоа не дошле, а непоткрепено, додека од друга страна главните играчи во тимот што му се на располагање се за во пензионерски дом, а не за сериозен ракомет. Слободно можам да кажам. Сигурно дека чоекот има свои грешки, ама очекувањата ми се чини дека ви се некако преголеми.

Не ги пратам состојбите во ракометот како порано, се оладив пред се поради срањата што се дешаваат со ФК, ама ми се чини малку претеравте со јадењето гомна против Стевче. Не дека ја сум овде некој кого ќе го правда, ама ова се небулози више. Па не му биле по мерак тие играчи наводно и ради тоа не дошле, а непоткрепено, додека од друга страна главните играчи во тимот што му се на располагање се за во пензионерски дом, а не за сериозен ракомет. Слободно можам да кажам. Сигурно дека чоекот има свои грешки, ама очекувањата ми се чини дека ви се некако преголеми.

Муабетот е дека со двајца добро одбрани ракометари , а плус основата која ја има пак ќе се боревме за висок пласман. Преодниот рок беше одработен лошо, и тоа е секако за критика. Со овој тим кој го има тренутно нормално дека не може да се очекува нишо, ама затоа и кењавме пред сезона за да не дојде до ова. Пошо на форумов има луѓе кои не гледаат дали некој е македонец или не, туку дали е добар ракометар или не.Koja e поентата да земаш ракометари кои се ушутирани од секој клуб, само колку да кажеш дека си земал нешо. А ако Стево бил против тоа да попунува рупи со дрва нема да изјавувал вакви ствари.

Муабетот е дека треба да се има добра визија пред сезоната, ако си добар тренер одма знаеш дека Телески е за кнауф мајстор, и нема да имаш ама баш никаков придонес во тимот, а не па уше изјавува го посакувам Теле. Он требаше да го советува Михајло дека Теле е непотребен, и доколку Михо го донесеше ќе беше опран од се. Вака пред сезона изјавува дека ги посакува играчиве и после не може со овие ова она. Епа не може Стевице, не можее!! Не може со цепаници као Теле, Векиќ, Вујин ( овој Вујун), а тоа секој нормален тренер го знаеше. Тука е критиката за него, а не за тоа дека сега ни се високи апетитите и муабетите дека Стево со тимов толку може. ( па фала богу дека толку може, со 4-5 ракометари кои воопшто и ги нема во состав а земаат плати).

Ona od vcera e realen skor koa kje se vidi so koj sostav raspolagame nie a so koj oni. Kao sto pisa nekoj pogore, uspeh kje bide da se projde dalje so ovoj roster sezonava :)
P. S. Nekako mng lesno prejdovte preku zaminuvanjeto na Perich sred sezona?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom