Фан клуб - РК Вардар

Kade moze da se gleda funaleto deines, ako ima nekoj link za tie koj de nadvor od mkd postirajte tuka ve molam, Kaj mene ne ja otvara mk stranaava

Неможеш да гледаш бидејќи ти треба македонска ип адреса.
Симни си програма NordVPN закачи се на Македонија,и гледај без проблем. Имаш free trail 14 дена,а послем ти советувам да си купиш акаунт 86£ годишно.Топ е!

Kade moze da se gleda funaleto deines, ako ima nekoj link za tie koj de nadvor od mkd postirajte tuka ve molam, Kaj mene ne ja otvara mk stranaava
Да видиш на страната на сеха лига или евентуално на ехфтв...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Браво секоја чест за Парондо, а сигурен сум дека и Раул не го заборавил македонскиот јазик...(y)
Солзи ми потекоа,немам зборови

Браво секоја чест за Парондо, а сигурен сум дека и Раул не го заборавил македонскиот јазик...(y)
Mozebi najdobriot strateg koj sto go vodel Vardar, bi posakal vo sekoe vreme da se vrati vo klubot :)
P. S. Srekjno vecer vo finaleto, neka izginat za svetiot dres pa sto bide, bide.

Последно уредено:
Au i Makeda igral kaj ovie [emoji16]

Kakov pacient e Grevche uste od prva minuta pocnuva so 7-6 i im ja ubiva samodoverbata na deckive i deka ne mozat da se drzat 6-6 vo napad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ниту еден линк не функционира добро. Ај МРТ се умрени со тоа преносите онлајн, ама и овие Арена спорт исто.

Секој знае да игра ракомет ко телено, секој знае да подава и бега и не шутира.

Овие Веспрем цел ракометен свер го собрале. Кога го купија пола Вардар бре...
Бооо гнасен тим...

Тоа ти е доказ какви играчишта гледавме/направивме минативе сезони, Македа и Борозан се Монт Еверест за моменталната бековска постава. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom