Фан клуб - РК Вардар

При слободен Зеленович а со кризава во Кјелце можда и Душебаев они зимаат истрошен и осакатен од повреди играч ко Вујин.
Зошто се презива Зеленович не го зимаат, он е за у Пелистер :D

Мора да се разбере дека финансиската состојба на Вардар не е повеќе иста како со Самс, играчи како Зеленовиќ, Душебаев би барале плата која Вардар не може да ја дозволи, едноставно нема повеќе таква финансиска моќ. Мене ми е ептен логично што го земаа Вујин, преискусен играч и Векиќ млад надежен, знаев дека такви ќе се трансферите и пишав уште пред некое време дека ќе се носат млади играчи, ветерани и домашни, тие се најпогодни за договарање плата. Сигурен сум дека Вујин има прифатено да игра за некоја мала цифра, ако сакал да печали ќе заминеше во Катар или слично. Гледам на инстаграм тренира човекот, ако ја подврати формата ќе биде добро, а и не заборавајте големо име привлекува големи имиња пак да размислуваат за Вардар.

Доколку успее да се одржи во однос на повредите, Вујин кај нас ќе има многу поголем мотив за игра и докажување. Остајте на страна Спортинг, во таков клуб немаш мотивација за нишо. Вардар е друга приказна, и иако и ја не бев за трансферов сепак верувам дека има уште ракомет во Вујин со кој доста ќе помогне во остварување на нашите цели. Само пак ќе кажам се ќе зависи од повредите, нешто што може да игра улога и кај доста помлади ракометари.

Дујшебаев замараше девојка му да се вработи по индустрискиве зони, сега ќе доаѓал во хаосов, пишете Х таму.

Дали последниот трансфер ќе биде БОМБА во права смисла на зборот?
Во игра се три имиња: Зарабец, Карачиќ и Јотиќ(петарда е овој). На крај може ќе испадне некој четврт, но да се надеваме дека ќе биде некој од овие кој што ни се познати нивните квалитети.
Вујо мислам дека ќе стисне за Зарабец, му беше селектор.

Дујшебаев замараше девојка му да се вработи по индустрискиве зони, сега ќе доаѓал во хаосов, пишете Х таму.
Па и во Кјелце откако ги откачи главниот спонзор не е сјајна ситуацијата.Сепак се работи за дефицитарна позиција а Алекс е еден од најдобрите десни бекови.

Па и во Кјелце откако ги откачи главниот спонзор не е сјајна ситуацијата.Сепак се работи за дефицитарна позиција а Алекс е еден од најдобрите десни бекови.
Знам ама немаме баш моќност да го привлечеме Алекс а и сигурно ќе има други подобри понуди, не дека не се согласувам :/

Да ги тргнеме парите на страна, прашање е Алекс колку би сакал да игра тука. После се што направи беше исвиркуван и паролата талант петух, не е баш сеедно.

После се што направи беше исвиркуван и паролата талант петух, не е баш сеедно.
А не, ова ич не е проблем. Без грам заебавање ви тврдам дека да имаме понормални услови (не расфрлање со пари ама малце подобро од ова) Талант да може пешки би дошол да е тренер на Вардар, кога него не му смета, не верувам ни на Алекс :D Но не можеме да си ги дозволиме.

Кара би можел да се врати ама гледам запинаат за Зарабец.Душебаев нема шанси оди во Барса или Кил.

Собрале 25.000 евра навивачите на Кијелце.
Слабоо!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom