- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 7.029
Едногодишен договор. Скептичен сум, но ќе видиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A na Vezsprem uste Kara im fali pa da bidat komplet VARDARУште Зарабец фали па да ја имаме бековската тројка од Кил

Како што инсистираше и новиот претседател, Михајло Михајловски, тренер ќе си остане Стевче Алушовски, но еднакво сигурно е дека и Вујо мајсторе се враќа во Вардар. Она што уште не е дефинирано е во која функција.
Дефинитивно нема да биде спортски директор, но затоа најголема е веројатноста да биде советник на Алушовски или координатор на екипата, дознава Спорт1. На крајот на краиштата, Вујо три сезони му беше тренер на Алушовски во некогашниот Вардар про (2006-2009) и тие добро се познаваат.
Карма ис а бич, а тоа шурите нај добро го знаатГазпром т,е Газпромбанка ја гаси својата филијала во Белорусија - Белгазпромбанк,главниот спонзор на Мешков,
Ќе има ли карма...
Уште ли го чекаат Алилович да дојде?Карма ис а бич, а тоа шурите нај добро го знаат
дали ова значи ако дојде Зарабец ништо од Кара?Доаѓа Зарабец , моее мислење!!![]()
Зарабец во Вардар - ќе се знае викендов!
Иако ги обезбеди услугите на Анте Гаџа, средниот бек на Загреб, Вардар не ја прекина потрагата по Миха Зарабец, а резултатот ќе се знае - многу скоро.sport1.mk

Не се знае, ама кој и да дојде ќе бидам задоволен.дали ова значи ако дојде Зарабец ништо од Кара?![]()

уфф така е,ама целава оваа ситуација околу киелце ми влеа надеж дека ќе го земеме кара(не дека миха е слаб,но кара е кара...)Не се знае, ама кој и да дојде ќе бидам задоволен.
Автоматски споено мислење:
Составот на Вардар досега:
Голман: Кантегрел, Ристовски, Кизиќ
Лево крило: Дибиров, Димитриоски
Десно крило: Чупиќ, Георгиевски, Ќосевски
Пивот: Стоилов, Калараш, Атанасовски, Гашоски
Лев бек: Дисингер, Талески
Централен бек: Гаџа, Карапалевски, Мишевски
Десен бек: Вујин, Векиќ, Јагуриновски
Според ова фали екстра центар(Кара, Миха) и уште еден десен бек. Мишевски и Векиќ очекувам да играат само одбрана, па затоа на нивните позиции напоменав дека треба уште по еден.