Фан клуб - РК Вардар

И што ако остане? Повреден е секогаш... :)

Од пред Нова Година преговара за трансфер во Португалија, се му е договорено ама они нормално му бараат да помине тестови. Сега си има испланирано рехабилитација комплетна тука , плус платите да си ги земе и после си оди здрав прав , со се една од сестрите. Сам има побарано да му биле готови документите за да си оди , а сега паламуди за верност и љубов према клубот

Од пред Нова Година преговара за трансфер во Португалија, се му е договорено ама они нормално му бараат да помине тестови. Сега си има испланирано рехабилитација комплетна тука , плус платите да си ги земе и после си оди здрав прав , со се една од сестрите. Сам има побарано да му биле готови документите за да си оди , а сега паламуди за верност и љубов према клубот
Убав план е ама тој е веќе пропала роба, нема доктор во државава а и во неговата матична земја што е оптимист за него.

Ма каков Дисинџер, го заболе за Вардар, па уше ќе го испоштувал договорот до крај. Коа ќе се сетам каков срамежлив дојде, сите околу ги глеаше као богови, а сезонава ( дур играше) курчење нешо, ја сум фаца пичке материне. И кој кур и да остане коа клубот нема да види никаква помош од него. Стаклено педерче, кое курот го заболе за Вардар.

0dc3d5f75b5f5eaf19e3f0fff4c60f74.jpg

Kolku e naglasen vo sekoj pasus delot “do krajot na sezonava” vo objavava :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
ако победи вмро од наредна сезона доаѓа Кире

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ваљда не си озбилен ?
Кире не дојде кога бевме на врвот според услови, па сега ќе дојде. Башка има договор уште една сезона чинам, будала е да се враќа тука.

Кире ако се врати во Македонија ќе се врати во Пелистер, но мислам дека самиот кажа дека во Нант ќе ја заврши кариерата.

Министерот се испоти уште не почнат! ⚫
Автоматски споено мислење:

Диско летна у филм тежок, у диско пред пар месеци ќе го успиевме да не беше наш, се дигна многу, а кога дојде бубалче .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom