Фан клуб - РК Вардар

На рускион сајт, пишуваше дека сме го барале и Јосип Шарац од Цеље.

Неверувам и ја во трансфери више, готово ваљда тоа, негледам како би потпишале со играч утре-задутре да ја доигра сезоната. И во наша лига крајот на преодниот рок е тука на крај на февруари.

На рускион сајт, пишуваше дека сме го барале и Јосип Шарац од Цеље.

Неверувам и ја во трансфери више, готово ваљда тоа, негледам како би потпишале со играч утре-задутре да ја доигра сезоната. И во наша лига крајот на преодниот рок е тука на крај на февруари.
На кој сајт?

Дај блокирајте го веќе. Глава ме боли ко ги читам глупостиве негови.

Друже, дај бе, ако ти е веќе преку глава, на тебе и останатите, не мора да ме читате. Имате опција на форумов за да не можеш да ме гледаш што пишувам (игнорираш). И да не само замарајте и ги трупате темите со вашите цинични коментари кон мене.

Друже, дај бе, ако ти е веќе преку глава, на тебе и останатите, не мора да ме читате. Имате опција на форумов за да не можеш да ме гледаш што пишувам (игнорираш). И да не само замарајте и ги трупате темите со вашите цинични коментари кон мене.
Друже определи се прво чив фан си!

Најголемо засилувајне според мене е шо му се даде шанса на Кизиќ, пошо искрено со Гедбане и Кугис исто ко да немавме голмани.

Партијата на Кизиќ против Запорожје свака част, не е лесно да фатиш 10 топки за 40 мин на таква лоша одбрана која играме сезонава, пример лани и оломнани игравме за 2 класи подобра одбрана, и зато Милосављев пружеше такви партии..да го имавме и оваа сезона прашање е дали ке задржеше 50% од нивото кое го имаше лани.

Па до сега демек не знаеше ти?
На чив фан ти личам?
Види неам ништо против тебе и не ми сметаш.
Али мислам дека си љубител на ракометот,но не фан на Вардар.
Па може да се каже и глор (glory) шо би рекле у Русија,навиваш за се што у мода.
Пошто глеам пишуваш и по други фан страници прилично неутрални коментари,прашуваш се интересираш...
затоа такво чуство ми се создаде...
извини ако те навредив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom