Тим со пола уста збори,готов е за на токсикологијаTimur izglea mora trezen doma da se vrati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тим со пола уста збори,готов е за на токсикологијаTimur izglea mora trezen doma da se vrati
Mene dobro mi zvuceshe be, me izlazaТим со пола уста збори,готов е за на токсикологија
Pa neli Parondo posle 1/4 finale kaza 9 meseci bile bez plata.Овој од Арена вика биле без примања 6 месеци играчиве зар е вистина ова?
Другар џабе е, по 20 флаши просек по човек мавнале и не ја мавам бројкава од рака, мене ме чуди што се и вакви нормални да ги наречам хахахахаНека не им даваат пива више...... Леле еден нема читав
„Како да не бидам горд на овие момци кои девет месеци не добиле плата“ – рече по мечот во Сегед, тренерот Парондо, веројатно индиректно давајќи одговор и зошто сопственикот Сергеј Самсоненко го нема на клучните натпревари за „вардарци“ сезонава. Тешко е да се погледне во очи!
Нема везе,битно Столенберг го прецекаа и го испратија ко шо треба[DOUBLEPOST=1559595269][/DOUBLEPOST]Девет месеци, да
Иначе, изгледа уште саат до плоштад.![]()
на која арена ?Арена спорт даваат пренос. Квалитет снимка, директен пренос и топ водители.
на која арена ?