Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите тука одеа со претпоставката дека во клубот има проблеми.
Nikoj nikogas ne reche deka se e okej tuku ti i Kolt zborevte deka site igrachi ke si otidat pred duelot so Pik i go ubivte Davorce od ruganje za slucajot Borozan. (a spored mene Borozan sigurno ima krivica konkretno vo ovoj slucaj)
Па не му е прв пат...
Грешка сиNikoj nikogas ne reche deka se e okej tuku ti i Kolt zborevte deka site igrachi ke si otidat pred duelot so Pik i go ubivte Davorce od ruganje za slucajot Borozan. (a spored mene Borozan sigurno ima krivica konkretno vo ovoj slucaj)
Na kraj site osven on ke si ja doigraat sezonata, ke si bidat isplateni na kraj i najuspeshnata era na bilo koj makedonski klub ke zavrshi.
Zhalno e sto ke se sluci totalen raspad i bukvalno site igrachi ke si otidat, jas mislev deka ke se najde sponzor da ne drzhi na 1/8 finale nivo pa zdravje za neshto povekje ama se slucuva najlosoto.
Јас се обраќам на изјавите на Дибиров, не на членовите тука на форумов, не знам зошто разбравте такаNikoj nikogas ne reche deka se e okej tuku ti i Kolt zborevte deka site igrachi ke si otidat pred duelot so Pik i go ubivte Davorce od ruganje za slucajot Borozan. (a spored mene Borozan sigurno ima krivica konkretno vo ovoj slucaj)
Na kraj site osven on ke si ja doigraat sezonata, ke si bidat isplateni na kraj i najuspeshnata era na bilo koj makedonski klub ke zavrshi.
Zhalno e sto ke se sluci totalen raspad i bukvalno site igrachi ke si otidat, jas mislev deka ke se najde sponzor da ne drzhi na 1/8 finale nivo pa zdravje za neshto povekje ama se slucuva najlosoto.
Сакате верувајте, сакате не, како и да е баш во моментов ситуацијата е многу лоша и ако за некој ден не се преземе нешто пишете пропало.
Од 2015 датира заебанцијата со платите само што имаше експоненцијален прогрес клубот па никој не пишуваше за такви проблеми а и да бидеме искрени, не ни смееше да пишуваНо, мислам дека ни самите не веруваа дека колапсот ќе дојде брзо.
„Имам скршеница на лактот, но моја желба беше да се обидам со терапии да ја санирам повредата со оглед на тоа дека немам болка и можам да ја движам раката. Сакав да му помогнам на тимот и да играм доколку стигнеме на Ф4 во Келн, па потоа во текот на летниот период да направам операција. Но, сега ситуацијата е сосем поинаква. По зафатот ќе ми требаат три месеци рехабилитација, а со оглед на тоа дека следната сезона немам клуб, морам да мислам и на тоа. Затоа направивме нови снимки на лактот и во зависност од нив ќе дефинирам заедно со лекарите кога ќе ја направам операцијата“, изјави за СПОРТМЕДИА
Da e ziv i zdrav samo..Дисингер ќе се оперирал. Толку од него сезонава. Да бил стабилен Вардар ќе стиснел заби, вака ќе одел сега по нож за да може да почне со подготовки во следниот клуб.
ВУЈО МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕНегде прочитав дека Вујо го раскинал договорот и е слободен![]()