Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Мене најголема атракција ми беше стајлингот за Ф4, пижама и сако 
Другото што да се коментира, црвено-црна доминација

Другото што да се коментира, црвено-црна доминација

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

1/4. Одиме на повторување од ланската сезона.

па и на полувреме СИТЕЕЕЕ мораат да излезат цигара да пушат, да не може саат и пол да се стрпите, болесници. Да не почнувам да зборам за личната хигиена, страшно!Ќе морам да прокоментирам пак за луѓево во сала - аман пичка му матерна уште ли не научивте кој блок каде е? Се вртат, се трткаат, гужви прават и фаворит, наместо на А блоковите доле, седнале горе на шест пати полошо место и глумат изненадени лига ќе ги станатпа и на полувреме СИТЕЕЕЕ мораат да излезат цигара да пушат, да не може саат и пол да се стрпите, болесници.!

Пишав и за тоа некни, некои си две биртии Вилушка ли и која ги рекоа биле полни пред секоја текма и јасно ми станаДа не почнувам да зборам за личната хигиена, страшно!![]()
а ќе речеш недела е, евтина има...Вториот пехар што им го врачија (поголемиот) е преоден пехар, нема врска со број на титули. Секоја година го добива победникот, се надевам кај нас ќе фаќа пајажина уште долгоЕвропски организиран фајнал фор во Скопје, одлично.
Играчите кога требаше ја подигнаа играта у одбрана на ниво погоре, и по рекорден четврти пат, сме шампиони во Сеха Лига, за тоа и добивме посебен пехар, се радувававме на два, се збунија и играчите кога им го дадоа вториот. Сега го чекаме Кил, и се надеваме на уште еден фајнал фор ама у ЛШ.

2ра утакмица ти е се гледа, што знае Јане Сандански што е атмосфера Кале. (не дека немало добри)https://www.youtube.com/watch?v=-JXr0_RKlVA
Моментот е од 1:50 минута. Грмииии. Браво за шоуто, браво за организацијата, браво за играта на ракометарите. Спектакл од светски размери.
А да не зборам за атмосферата што беше....Кој бил знае.![]()

Tитулата после утакмицата со Металург на Кале 2013 е тоа е прослава и емоции. На трибина игла нема кај да се фрли, на крај теренот крца се вртиш кон трибина пак е полна. Не знам за вас, ама за мене нема поубава титула од оваа.
Сеха, ЛШ се тоа е океј, ама тука е забавата![]()
Морам да ја спомнам и првата сезона во ЛШ со Самсоненко, Барса, ПСЖ, утакмиците со Металург и за крај Фленсбург, за мене најдобрата атмосфера што некогаш ја имало во државава, во било кој спорт. Имаше и во Јане страшни утакмици и супер атмосфера, ама во моментов е далеку од тоа што беше..