Фан клуб - РК Вардар

^^^
Во право си. Како што се гледа сега, доколку Вардар остане прв во групата најверојатно ќе игра со победникот од Сегед vs Кил/ Киелце во четврт финале.

се појавија деновиве информации по нетов дека наводно Лесјак, голманот од Цеље е "замената" за Штербик.. денес излезе официјално инфо дека Лесјак потпишал со Хановер..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Може страв им е на играчи од надвор да потпишат за Вардар со толку гласини дека иднината на клубот не е баш најсигурна.

Јас не се сеќавам Вардар во последниве две-три сезони волку рано да обелоденувал трансфери. Секогаш било во периодот од јануари до март. Не тврдам дека тоа е причината, но треба и тоа да се има во предвид.

Последно уредено:
^^
Во право си, од меморија, мислам дека трансферите на Кањелас, Кристопанс и некои други беа објавени во февруари.

И со намален буџет акознаат како да испазарат може да направат јак тим и добро е да почнат со подмладување на тимот. Позитивна вест е останувањето на Кањелас, значи сепак тимот нема да пропадне како што предходно се најавуваше.

Јас не се сеќавам Вардар во последниве две-три сезони волку рано да обелоденувал трансфери. Секогаш било во периодот од јануари до март. Не тврдам дека тоа е причината, но треба и тоа да се има во предвид.

За Чупиќ и Македа се знаеше точно година унапред. Не ги земајте сите шпекулации здраво за готово, се изредија 30 играчи до сеа, си наоѓаат играч кому завршува договорот сезонава и си го поврзуваат. Јас чисто сумњам дека некој во тимот воопшто преговара или бара нови играчи. :D

Sho e problemot so Vardar , komentatorov non stop blee deka dogodina ovoj Vardar kako da kje igra vo vtora liga :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom