Фан клуб - РК Вардар

Судбината сакаше во еден викенд да се реши цела сезона - 29/30.04 реванш со Фленсбург/Брест и втор натпревар од плеј офф со Металург. Оваа вторава и немора да се одложува :)

Вчера вечер 99.9 % беа распродадени картите за главните трибини.. Среќа најдов две карти еден до друг се другото беа раштркани (3-4 места)..

Договорот на Борозан ревидиран на една година наместо на пет, причина, честите повреди.

Хм, чудно, вчера изјавил друго, некој лаже :D
Нема потреба никој да лаже. И пред да дојде во Вардар имаше неколку повреди. Кога дојде немаше играно од Јануари, а таа повреда ја имаше од европското. Па јас ова го свајкам дека тогаш е намален договорот на 1 година баш заради тие повреди.

Овој дегенериков Раул и титула ќе изгуби од смешниве. Откако е тренер не ми текнува да ги тепал сељачанава 4 разлика. Каков дегенерик мајко мила:facepalm:

Генерално целата игра беше катастрофа, меѓутоа одбраната беше швајцарско сирење. До толку да не можеш Пешевски да го задржиш и да ти изнуди еден куп пенали ми е навистина не јасно. Одбраната е проблем цела сезона, делуваше каде-каде по компактно и цврсто минатата сезона со Тоскиќ. Можеби и потребно е време со оглед на тоа дека Илија и Тоскиќ играа доста долго заедно и како резултат на тоа добро се познаваа. Бековската линија тотално индиспонирана, со исклучок на некоја индивидуална акција на Карачиќ. Алекс и Кањељас (овој не е ни една петина од играчот што беше во Атлетико и во Хамбург). Тимур како по обичај си форсираше во неколку наврати шутеви од неизградени позиции.

Не знам на што се должи ваквата игра, но последниве две сезони Вардар делува тотално немотивиран и незаинтересиран во дуелите со Металург. Се надевам ако ништо друго дека овој пораз на Вардар ќе значи и многу повеќе луѓе во сала на реваншот.

Последно уредено:
Не знам на што се должи ваквата игра, но последниве две сезони Вардар делува тотално немотивиран и незаинтересиран во дуелите со Металург. Се надевам ако ништо друго дека овој пораз на Вардар ќе значи и многу повеќе луѓе во сала на реваншот.
По можност на Кале да се игра :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom